merhaba
Ben alper hayatımdeğişti.comla tanışalı yaklaşık bir yıl olduu.tanışmadan önceki
yaşantımdan bahsetmek istiyorum ilk öncelik.bundan yaklaşık 3 öncesinde başladı
hayatımda olumsuzluklar.hayatımın her alanında herşey berbat diye
düşünüyordum sosyal değil ve oldukça içime kapanık bir insandım günümün
çoğunu odamda geçiriyor ve sürekli hayal kuruyordum hayatımla ilgili .ailevi sorunlar ve hayatımda karşılaştığım ve tanıdığım herkesle ilgili bir problem beliriyordu kafamda oldukça takıntılı birsiydim vs vs bu türde olduk uzun ve sonderece saçma durumlar vardı hayatımda....çok uzun uzn anlatmak isterdim sizlere ancak hepsi çok önemsiz minik noktalar .
sizlere önemli onlan şeyden bahsedeyim ben hayatımdeğişti.com'la tanıştım.
Telkinleri keşfettim.Ve yaklaşık 1 yıldır dinliyorum embaşta yapmadığım hatalar veya yaptığım hatalardan dolayı kendimi suçlamıyorum ve o hataları düzeltmeye çalışırken dahada saçmalamıyorum.
kendimi savunabiliyorum aynı fikirde değilsem bunu belirtebiliyorum ve herkesle aynı fikirde olmak zorunda olmadığımı biliyorum artık.kendimi öenmsiyorum ve kendimi üzmekt6en kaçınıyorum.problemleri çözerken karmaşa içinde değil büyükbir sakinlik ve detaylarla birlikte çözebilme yeteneğini kattı bana bu telkinler.kendime güveniyorum sesimin duyulmasından utanmıyorum kendime güveniyorum en öenmlisi de bu kendime saygı duyuyorum ve bu durum başkalarına saygı duyabilmemi sağlıyor.dik durabilyorum ve şuanda sahip olduğum bu duyguların tamamını hayatım her noktasına taşıyabiliyorum.SABIRLI OLMAK ÇOK ÖNEMLİ BENCE HAYATIMIZIN HER ALANINDA MÜTHİŞ ÖNEMLİ.BİR BAMBU KAÇ YILDA YETİŞİYOR BİLİYOMUYUZ:)BİR BAMBU TAM 5 YILDA FİLİZ VERİYOR Kİ YETİŞME SÜRECİNDE SABIR VE GEREKLİ ÖZEN GÖSTERİLMEZ İSE EKİLEN TOHUMUN BİR BAMBUYA DÖNÜŞMEME İHTİMALİDE VAR :) SABIRLI OLMALIYIZ.....KARTALLAR 40. YAŞLARINDA BİR KARAR VERMEK ZORUNDA KALIRLAR BİR 40 YIL DHAA YAŞAYABİLMEK İÇİN.40. YILLARINDA YA YAŞAMAYA DEVAM EDİCEKLERDİR YA DA ÖLÜMÜ BEKLİCEKLERDİR.BİR 40 YIL DAHA YAŞAMAYA KARAR VERDİKLERİNDE YÜKSEK BİR DAĞIN TEPESİNDE BİR MAĞRADA ZORLU BİR SÜREÇ BEKLEMEKTEDİR O KARTALI.İLK YIPRANMIŞ VE YAŞLANAN GAGASINI DUVARA VURAVURA KIRARLAR.VE YENİ BİR GAGAYA SAHİP OLURLAR. YENİ ÇIKAN GAGALARIYLA YAŞLANMIŞ PENÇELERİNİ YENİLERLER.VE YENİLENMİŞ PENÇELERİYE TÜYLERİNİ YOLUP YENİ TÜYLERİNİ BEKLERLER.VE BU SÜREÇ 150 GÜNDÜR.BİR KARTAL 150 GÜNLÜK ACILI VE ZORLU BİR SÜREÇLE 40 YIL DAHA YAŞAYABİLİR.BİR KARTAL BAŞARABİLİYORSA .BUNU BİZLERDE YAPABİLİRİZ.HAYATIMIZI DEĞİŞTİREBİLİRİZ.:):)HAYATIMI BU ŞEKİLDE DEĞİŞTİREN HERKESE MİLYON KERE TEŞEKKÜRLER.