12-04-2011, 08:01 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Depresyon Alıntı: Kara kartal Nickli Üyeden Alıntı
Ben bütün sorunları kendimde buluyorum.Sanki herşeyin sbebi benmişim gibi hissediyorum.Aileme ve sevdiklerime zarar gelmesin diye söylemek istediklerimi hep içime atıyorum sonunda hep üzülende ben oluyorum.Çok fazla piskolojik kitaplar okudum ama bir türlü kendimi veremiyorum,bedenim bende ama beynim ruhum başka yerlere gitmiiş bu herzamanda böyle.Sıkıntılarımı içime attığımda kimseye söyleyemediğimde beynim kazan gibi olyor.Sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi.Aslında bliyorum herşey bende başlıyor ama kendime bir türlü güvenemiyorum ve bundan dolayıda başarıız oluyorum | sevgili kara kartal,herkez zaman içinde bu duygulardan geçer anlaşılan naif ve kırılgan bir insansın her suçu üzerine aldığına göre ve birazda alıngan bir yapın var...bence içine atma bir kağıda yaz ya da aynada kendinle konuş ya da en sağlıklısı bir uzman yardımı alman olur diye düşünüyorum en kısa zamanda kendini daha iyi hissetmeni dilerim...
__________________ ---MEA CULPA---kendi hatam--- |
| |