18-04-2011, 09:46 PM
|
#5 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende hayatım değişsin istiyorum... Alıntı: desire26 Nickli Üyeden Alıntı
mrb gülücan, neleri değiştirmek istediğinden bahset demişsin. Aslında benim hikayem çok özel değil bir çok insanın sık sık yaşadıkları.
2006 yılında iflas ettikten sonra sırası ile evimi,eşimi, dostumu kısacası herşeyimi kaybettim. Geçmişe baktığımda hatalarımı görüyorum ama bir türlü onları kafamdan atamıyorum, içimden hiç bir şey ama hiç bir şey yapmak gelmiyor :( :( :(
napsamda kurtulsam gene hayata sıkı sıkı bağlansam mutlu olsam ????? |
yani sıçrama yapma vakti..değişsin o halde..
biz hatalarımıza deneyim olarak baktığımızda her şey daha kolay oluyor. sana verilen dersi aldıysan tekrar etmezz..ama özellikle kendini affetmediğin ve olanlardan kendini sorumlu tuttuğun zaman bir sonraki adımın ürkek olur. olur ve bu kaygı yeni adımını etkiler..
evet bütün yaşadıklarımızın sorumluluğunu almalıyız..ama geçmişle yaşayarak değil..anı yaşamak zorundayız..yoksa yarında şu içinde yaşadığımız an için üzülmek zorunda kalacağız..
sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |