04-06-2011, 02:14 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Selam Yeniden hoş geldin o zaman.
ilk kez pozitif düşünceden sonuç alamıyorum diyen birini gördüm. Gerçekten pozitif düşündüğünde olumsuz olan şeyleri uzaklaştırırsın. Pozitif düşünce seni korur. Her zaman olumsuz şeyler karşına çıkabilir. Ama sen olumlu düşüncelerinle o olumsuzlukların etkisinden yara almadan kurtulabilirsin.
Kestirme yol ya da değişimin kısa zamanda gerçekleşmesi senin bilinçaltı direncine ve değişimlere ne kadar kolay uyum sağladığına bağlı.
Denemekten vazgeçme! Çünkü ne kadar uzun zaman alırsa alsın istediğin değişimler hedefe ulaşacaksan sonunda her zaman denemeye değer. Yürüdüğümüz yolda (gelişim yolunda olsun ya da bir hedefe ilerlerken) ne kadar kararlı olursak başarının geleceğinden de o kadar emin olabiliriz.
7-8 aydır iyi olmadığını söylemişsin. İhtiyacın olan şey daha iyi hissetmek. Şu cümle çok tehlikeli bir cümle bence:
"Psikolojik olarakta kronik bir rahatsizlik var gibime geliyor ama neyse.". Doktor ya da psikolog sana bu teşhisi koydu mu? Koymadıysa bunu aklına getirmek bile ruhsal dünyanı olduğundan kötü hale getirir. Önce kendini bu ruh halinde cümleyi söylerken hayal et. Nasıl hissediyorsun düşün. Bir de kendini şöyle hayal et neşeli ve bol enerjili bir haldeyken şu cümleyi söylüyorsun: "Şükürler olsun sağlıklıyım ve kendimi harika hissediyorum.". Bu ikinci cümle nasıl hissettiriyor. Ve karar ver, hangi hissin daimi olmasını istiyorsun?
Vee işte burdasın iyi olmak için buraya geldin yine. Yeni kararlar vermek yeni başlangıçlar yapmak için güzel bir fırsat
Yeniden geldin ilk kez gelmiş gibi telkinleri dinle, yazılanları oku bu sefer farklı olacağına inan, başaracağına inan. Belki daha önceki denemende eksik olan birşeyler vardı.
Umarım bu kez senin için herşey daha güzel olur
Umutlu kal...
(Paylaşmasan da bizimle birşeyler paylaşılanları okumayı ihmal etme:) ) |
| |