![]() |
Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Merhaba arkadşlar actionsmile 16 yaşında lise öğrencisiyim. Sürekli depresif halde olmamdan, mutlu olabilme yetisine sahip olamamamdan, asosyalliğimden, sürekli her şeyi ertelememden, özgüvensizliğimden, değişken ruh hallerimden ve en kötüsü de değişmeyi çok isteyip de bir türlü başaramamamdan bıktım artık. Daha bu yaşta herkes gülüp eğlenirken ben sürekli somurtkan, mutsuz, huysuz dolayısıyla arkadaş çevresince pek de aranılmayan biri olmak istemiyorum ben de gülüp eğlenmeyi bilen kendince bir arkadaş çevresi olan biri olmak istiyorum. Kısacası bu huysuz kızı sizlere şikayet ediyorum ben terli345 yardımlarınızı ümitle bekliyorum t678 |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Daha yolun başındasın ve aşacağına inanırsan her şeyin üstesinden gelirsin . |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) aslında öle değil sen ne görmek istiyosan onu görürsün inan kendine öle düşünmemeye çalış |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Teşekkür ederim. Ben de buna inanmaya çalışıyorum ama öyle olmuyor yani bi an ümitleniyorum tamam diyorum artık her şeyi düzeltiyorum sonra ertesi gün yine bi çöküntü. İnşallah aşarım ne diyeyim... :) |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) sizlerin yaşlarında iken böyle bilinçli olmak çok güzel,benim bilince varma zamanım kaç yaşlarımı buldu,dolayısıyla kendimi tedavi süremde üzerine eklenince baya bi yaş yapıyo,sen çok şanslısın daha küçük yaşta bunların farkına vardığın için,elbette ki çözüm kollıyıcaksın her fırsatta,sounucunuda görüceksin,kısa zamanda iyi olmanı temenni ederim:) |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) umarım hepimiz istediğimize ulaşırız en kısa zamanda :) |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) merhaba şeker ,hayat sadece ne düşündüğüne bakar ,snr düşüncen ne ise ona göre şekillenmeye başlar... önce düşünce değişikliği olursa ,yaşamında değiştiğini görürsün... sevgiler mutlu kal:) |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Şu düşüncelerimi bir değiştirebilsem zatenn :) çok teşekkür ederim :) |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Hoşgeldin aramıza. En büyük yardımcın kendinsin, sakın unutma... ttli3 Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Mutsuz, asosyal, en önemlisi desteğinize ihtiyacım var :) Sevgili Pappatya hoşgeldin aramıza.(Bir papatyamız daha oldu benim bildiğim papatyalardan :) yaşasın ) İstediğin değişimleri yaşayabilmek için faydalı tavsiyeler bulabileceğin en doğru yerlerden biri bu forum. Zeryntia ya katılıyorum :)) öncelikli olarak "Herşey senin elinde!" sonra da biz buralardayız. Umutlu kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 PM. |