10-06-2011, 11:43 AM
|
#12 (permalink)
|
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhaba eveet bugün itibari ile ilişki denen birşey kalmadığına inanmak en büyük gücüm ben aslında bir yönden kendime bile inanamıyorum hadi ben anlamadım ve tanıştığımız insanlar bile yuh der gibi ama Allah'a havale ettim.Size anlatacaklarım hakkında belki banada içinizden yuh be kızım bu kadar mı kördün diyenler çıkacaklar.2008 den bu yana bi iyi bi kötü gidiyoduk ama hep gönül almayı bilirdik şimdi ben bile yeni öğrendiklerim karşısında şok oldum aslında atlatamadım sürekli düşünüyorum ünv okurken tanıştık o son sınıftaydı elektrik öğrt. 4. sınıf afyonda okuyodu yanına gidip gelirdim o da benim yanıma gelirdi daha sık tabi sanki benimle beraber okuyodu afyonda değil sonra okulu bitti ankaraya geldi sonra askerlik yedek subay olarak yapıyodu askerliğini derken son 3 ay teğmenlik rütbesi aldı daha sonra sınava girip askerde kaldı ve 4 ay sonra ben bıraktım dedi iyi geçmiş olsun hrkes yapacak die birşey yok dedim nerden bilirdim komser arkadaşıma anlatıp bu işin içinde bi iş var diyene kadar içime kurt düşeceğini araştırdı sağolsun ve bana 83 diyen adamın 89 doğumlu olduğunu 2 yıl okuduğunu ve 15 ay askerlik yaptığını öğrendik kendisine yüzyüze glene kadar anlatmıcaktım ama ben yalan konuşamadığım ve rol yapamadığım için dayanamadım söyledim inatla ve ısrarla yalanladı nufus dairesimi yalan sen mi hanginizxe inanayım dedim annen kardeşlerin hepsi tutuyo bi seninm doğum tarihin mi yanlış olacak allah aşkına açıklama ama yok sen bana güvenmedim sen bana güvenir miydin böyle bir durumda.İşte bitti dün gece artık yok ve ben nasıl anlamadım bu çocuğun benden 6 yaş küçük olduğunu hadi ben aşık kördüm arkadaşlarım bile ananmıyo ailem bu durumu hiç bilmiyo bilseler daha neler derler kim bilir.Aslında onun ailesinede anlatmak lazım bu durumu kuzenlerine diyorum doğru mu die onlar yalanlıyo benim tarafım 89 onun tarafı 83 nasıl olabilir bu kimliğini gösterdi bana sanki düzeltme var üstüne küçücük kağıt parçasına 3 yazılıp yapıştırılmış yok oynama var dedim sen bana inanma onlara inan dedi asdece ekrandan görüyorum karşıma çık dedim ama yok artık gelir çıkar mı bilmem yürek ister biraz orası da değil mi ben inandım nufus dairesine o inandı kendine hayırlısı dedik ne yapalım yaşanması gerekiyomuş yaşandı ve bitti... |
| |