Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

merhaba

Forum ve Tanışalım merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba siteye uye oldum.benim sorunum icine kapaniklik,sosyal ortamlarda fazla konusmama umarim atlaticam.biraz sosyal fobide var sanirim.bunun sebebi ergenlik doneminde ailemin cok baskici olmasindan dolayi kaynaklandigini dusunuyorum.arkadaslarima bile karismistilar.sonra icine kapanik oldum.birde ogretmen olcam.ogretmenlik sosyallik gerektiren meslek oldugu icin ama atlaticam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

merhaba

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-06-2011, 10:35 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
40 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blondish_ozlm is an unknown quantity at this point
Standart merhaba

merhaba siteye uye oldum.benim sorunum icine kapaniklik,sosyal ortamlarda fazla konusmama umarim atlaticam.biraz sosyal fobide var sanirim.bunun sebebi ergenlik doneminde ailemin cok baskici olmasindan dolayi kaynaklandigini dusunuyorum.arkadaslarima bile karismistilar.sonra icine kapanik oldum.birde ogretmen olcam.ogretmenlik sosyallik gerektiren meslek oldugu icin ama atlaticam bugun 4.gunum telkinleri dinliyorum.faydasi olcak gibi icimde kipirti var.simdilik benden bukadar ilerleyen zamanda gelismeleri paylasacagim.hoscakalin sevgiyle kalin

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

blondish_ozlm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2011, 10:39 AM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: merhaba

Hoşgeldiniz.
Alt 08-06-2011, 10:45 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about

hoşgeldiniz aramıza
Alt 08-06-2011, 11:20 AM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

sevgili blondish_ozlm hoşgeldin aramıza

Telkinlerin çok faydasını göreceksin ve umuyorum ki çok da sevilen bir öğretmen olacaksın.

Mutlu ve umutlu kal...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2011, 12:07 PM   #5 (permalink)
Teğmen

40 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blondish_ozlm is an unknown quantity at this point

prenses1 ve zerynthia tesekkur ederim.faydasini gorucegime inaniyorum bugun 4.gunum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sweeet
blondish_ozlm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2011, 12:42 PM   #6 (permalink)

5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elvan26 is an unknown quantity at this point

merhaba herkese benim sorunum belki sizlere basit hatta amaann dedirte bilir ama kimseyle konuşamayacak kadar yanlız hissediyorum kendimi bir sevdiğim var 3 senedir bu zaman içerisinde çok zorluk atlattık ama şimdi beni öyle bir durumda bıraktı ki ne yapsam bilemiyorum buraya insanlara derdimi anlatmaya girdim desem benim için çok yanlış olmaz çünkü etrafımda arkadaşlarım hep aynı cümleleri sarf ediyo ben ne yapmalıyım.Seviyorum ama ayrı kalıyorum ve daha hiç göremeyebilirim onu.Çünkü işini bıraktı kendini bıraktı hayattan koptu çok çabaladım ama benide istemio artık yanında ve ailem bilmiyo işi bıraktığını çünkü onlar tarih bekliyo o tarihte nişan olacak ve söyleyemiyorum onlara işi bıraktığını işsiz olduğunu çünkü ayrılmamı isticekler bırakmamı isticekler ve onlara karşı gelemicem ailem herşeyden önce çok mutluyken hergün ağlama krızlerine giriyorum onu halen daha göremedim ve onada söylediğim gibi bizi düşünmedin sadece kendini düşündün bencillik yaptın ama ben seni halen daha düşünüyorum ben ne yapmalıyım.En büyük sığınağım Rabbim ve sabrım bana sizlerde yardımda bulunun. sevgilirimle Allah'a emanet olun.
elvan26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2011, 12:55 PM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
elvan26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba herkese benim sorunum belki sizlere basit hatta amaann dedirte bilir ama kimseyle konuşamayacak kadar yanlız hissediyorum kendimi bir sevdiğim var 3 senedir bu zaman içerisinde çok zorluk atlattık ama şimdi beni öyle bir durumda bıraktı ki ne yapsam bilemiyorum buraya insanlara derdimi anlatmaya girdim desem benim için çok yanlış olmaz çünkü etrafımda arkadaşlarım hep aynı cümleleri sarf ediyo ben ne yapmalıyım.Seviyorum ama ayrı kalıyorum ve daha hiç göremeyebilirim onu.Çünkü işini bıraktı kendini bıraktı hayattan koptu çok çabaladım ama benide istemio artık yanında ve ailem bilmiyo işi bıraktığını çünkü onlar tarih bekliyo o tarihte nişan olacak ve söyleyemiyorum onlara işi bıraktığını işsiz olduğunu çünkü ayrılmamı isticekler bırakmamı isticekler ve onlara karşı gelemicem ailem herşeyden önce çok mutluyken hergün ağlama krızlerine giriyorum onu halen daha göremedim ve onada söylediğim gibi bizi düşünmedin sadece kendini düşündün bencillik yaptın ama ben seni halen daha düşünüyorum ben ne yapmalıyım.En büyük sığınağım Rabbim ve sabrım bana sizlerde yardımda bulunun. sevgilirimle Allah'a emanet olun.
Hoşgeldiniz.

Her zaman her şeyin hayırlısını dilemek lazım... İşinde mutlu olsaydı bırakmazdı. Bizi düşünmedin gibi klasik ve çözüme dönük olmayan, suçlayıcı cümleler sarf etmek yerine ona destek olursanız daha iyi olacaktır. Ailenizin de ayrılmanızı isteyeceklerini sanmam. Yeni bir iş bulmak için evlilik kararınız ertelenebilir belki bir süre. Ama geç olsun güç olmasın. Saklarsanız daha olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalacağınızı düşünüyorum. Bence bilmelerinde yarar var.

Sevgilerimle.
Alt 08-06-2011, 01:28 PM   #8 (permalink)

onu yanlız bırakmamı istedi bende braz kendine gelsin diye rahat bıraktım bir süre konuşmuyoruz ve görüşmüyoruz bakalım ama ben beklemek kadar çaresiz bir durumdayım hayırlısı allah tan herşeyde allah tan sağlıcakla kalın teşekkürler
Alt 08-06-2011, 02:03 PM   #9 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bence onu yalnız bırakmak yerine ona destek olduğunu ve onun yanında olduğunu göstermelisin. Tabi bunu öncelikle senin istemen gerekir. Uzak durmakla daha kolay mı çözebilecek sen burda destek arıyorsun ama belki de onun senin desteğine ihtiyacı var. Bu bir dönem bu sıkıntılar illa ki geçicektir. Planlarınızı erteleyebilirsiniz. O kişinin doğru kişi olduğuna inanıyorsan, hem kalbine hem de aklına yatıyorsa, bir ömür paylaşmayı göze alabiliyorsan o zaman planlarınızı biraz ertelemek kimseye zarar vermez. Bence oturup herşeyi açıkça konuşup yapacaklarınıza karar vermelisiniz.

İyi günler diliyorum...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2011, 02:19 PM   #10 (permalink)

ailemede şu an itibarı ile konuyu açtım ve ayrılmamı istediler ve herkes ayrılmamızı istiyo ama ben halen daha ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak bu kadar mı basit oluyo bırak onu sen iyilerine layıksın diyecek kadar.Allah güç versin bana ne dim başka kimse yok yanımda yanlız ve tek başına....

Bookmarks