08-06-2011, 12:55 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhaba Alıntı: elvan26 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba herkese benim sorunum belki sizlere basit hatta amaann dedirte bilir ama kimseyle konuşamayacak kadar yanlız hissediyorum kendimi bir sevdiğim var 3 senedir bu zaman içerisinde çok zorluk atlattık ama şimdi beni öyle bir durumda bıraktı ki ne yapsam bilemiyorum buraya insanlara derdimi anlatmaya girdim desem benim için çok yanlış olmaz çünkü etrafımda arkadaşlarım hep aynı cümleleri sarf ediyo ben ne yapmalıyım.Seviyorum ama ayrı kalıyorum ve daha hiç göremeyebilirim onu.Çünkü işini bıraktı kendini bıraktı hayattan koptu çok çabaladım ama benide istemio artık yanında ve ailem bilmiyo işi bıraktığını çünkü onlar tarih bekliyo o tarihte nişan olacak ve söyleyemiyorum onlara işi bıraktığını işsiz olduğunu çünkü ayrılmamı isticekler bırakmamı isticekler ve onlara karşı gelemicem ailem herşeyden önce çok mutluyken hergün ağlama krızlerine giriyorum onu halen daha göremedim ve onada söylediğim gibi bizi düşünmedin sadece kendini düşündün bencillik yaptın ama ben seni halen daha düşünüyorum ben ne yapmalıyım.En büyük sığınağım Rabbim ve sabrım bana sizlerde yardımda bulunun. sevgilirimle Allah'a emanet olun. | Hoşgeldiniz.
Her zaman her şeyin hayırlısını dilemek lazım... İşinde mutlu olsaydı bırakmazdı. Bizi düşünmedin gibi klasik ve çözüme dönük olmayan, suçlayıcı cümleler sarf etmek yerine ona destek olursanız daha iyi olacaktır. Ailenizin de ayrılmanızı isteyeceklerini sanmam. Yeni bir iş bulmak için evlilik kararınız ertelenebilir belki bir süre. Ama geç olsun güç olmasın. Saklarsanız daha olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalacağınızı düşünüyorum. Bence bilmelerinde yarar var.
Sevgilerimle. |
| |