22-12-2011, 12:35 PM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 62
75 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: herkese merhabaa :) Alıntı: melodice Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmeliyetçilik bende de var.. Aslında doktora gitmeden kendim çözmek istiyorum ancak ağladıktan sonra korktum ve bu istek oluştu.. psikiyatri yerine psikologa gitmek daha iyi olabilir çünkü ilaç tedavisi bana da saçma geliyor. yutulan bi hap nasıl düşünce değiştirebilir? uyku problemim yok Allah a şükür..Tabii ilaç içip çok faydasını da gören vardır belki ama kendim çözebilirsem bu beni daha güçlü kılacaktır.. Yorumun için teşekkürler seni de başarından dolayı kutluyorum darısı başımaaa :):)
sevgiler.. | Evet, yutulan hap düşünce değiştirmiyor malesef. Ama içindeki etken maddeler ve ana ilacın yanında yazılan sakinleştiriciler sadece uyumaya neden oluyor. Amaçları uyutarak fazla düşünmeyi engellemek. Psikiyatri yerine psikoloğu tercih ediyor ve ilaçlardan yarar gelmeyeceğini düşünüyorsun. Doğru yoldasın :) Darısı başına inşallah. Herşey gönlünce güzel olsun. Bu arada iyileşme yolundaki altın kuralı söyleyeyim, seni üzen herşeyden kaçın. |
| |