Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

herkese merhabaa :)

Forum ve Tanışalım herkese merhabaa :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlarr; Site ile dün tanıştım..Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site oldugunu düşünüyorum inşallah biz de bu güzelliklerden faydalanabiliriz. Arkadaşlar bu ara sanırım depresyona girdim :( kendimi 1 aydır mutsuz hissediyorum ve doktora gitmeyi düşünüyorum.Bu arada bu müzikleri de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

herkese merhabaa :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-12-2011, 09:58 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 70
28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodice is an unknown quantity at this point
Smile herkese merhabaa :)

Merhaba arkadaşlarr;

Site ile dün tanıştım..Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site oldugunu düşünüyorum inşallah biz de bu güzelliklerden faydalanabiliriz.

Arkadaşlar bu ara sanırım depresyona girdim :( kendimi 1 aydır mutsuz hissediyorum ve doktora gitmeyi düşünüyorum.Bu arada bu müzikleri de destek olarak dinlemeyi düşünüyorum. Bazı takıntılarım var ve beni depresyona sokanda bu takıntılar.. acaba bu müziklerin bana yan etkisi olur mu? Dün tüm gün ve gece yatmadan önce mp3leri dinledim. Müzik bitince aklıma şöyle bir takıntı geldi ya bu müzikler yan etki yaparsa
takıntı seviyem artarsa diye :(( sonra yatamadım kalktım annemin yanına gittm uyuyamıyorum dedim. Sonra ağlayarak anneme bugünlerde kendimi pek iyi hissetmediğimi anlatmaya başladım.. Bugün ise dinleme konusunda kararsızım ve bu konuyu da takıntı haline getirirsem diye dinlemekte istemiyorum kararsız kaldımmm ayrıca bugün kendimi pekte iyi hissetmiyoorum aslında ve başım da ağrıyor.. Hem yararlanmak istiyorum hem de kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorumm :)) help meeeeee

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

melodice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 11:15 AM   #2 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: herkese merhabaa :)

Alıntı:
melodice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlarr;

Site ile dün tanıştım..Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site oldugunu düşünüyorum inşallah biz de bu güzelliklerden faydalanabiliriz.

Arkadaşlar bu ara sanırım depresyona girdim :( kendimi 1 aydır mutsuz hissediyorum ve doktora gitmeyi düşünüyorum.Bu arada bu müzikleri de destek olarak dinlemeyi düşünüyorum. Bazı takıntılarım var ve beni depresyona sokanda bu takıntılar.. acaba bu müziklerin bana yan etkisi olur mu? Dün tüm gün ve gece yatmadan önce mp3leri dinledim. Müzik bitince aklıma şöyle bir takıntı geldi ya bu müzikler yan etki yaparsa
takıntı seviyem artarsa diye :(( sonra yatamadım kalktım annemin yanına gittm uyuyamıyorum dedim. Sonra ağlayarak anneme bugünlerde kendimi pek iyi hissetmediğimi anlatmaya başladım.. Bugün ise dinleme konusunda kararsızım ve bu konuyu da takıntı haline getirirsem diye dinlemekte istemiyorum kararsız kaldımmm ayrıca bugün kendimi pekte iyi hissetmiyoorum aslında ve başım da ağrıyor.. Hem yararlanmak istiyorum hem de kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorumm :)) help meeeeee
Sevgili melodice,

Oncelikle aramiza hosgeldin.... Soruna gelince ben de bir zamanlar bir panik atak hastasiydim ama su an kendimi cok iyi hissediyorum, telkinlerin faydasi yadsinamayacak derecede... Sana tavsiyem ilk baslayan arkadaslar ozellikle sucluluk + ego telkinini 15 gun dinlemeliler, sen ne sekilde basladin bilemiyorum, hepsini ayni anda dinlemek onerilmemekte, 15 gun sonra 1`er 1`er ekleyerek dinlemeni oneriyorum....

Bas agrisi olayi ise telkin sonrasi olusabilen minumum etki o yuzden bu guzel bisiSana forum bolumunun rehberini incelemeni tavsiye ediyorum, sorularinin cevaplari o bolumde ayrintisi ile mevcut... Oku bakalim sonra yeniden konusalim,

Hersey gnlunce olsun
Arzu
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 11:20 AM   #3 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Sevgili melodice. Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Telkinleri dinledin. Herhangi bir olumsuz his ya da yan etki gördün mü? Yan etkiler herkeste gözlenecek diye bir şart yok. Dilerim sen de en hafif şekilde atlatırsın alışma sürecini. Ama yazından çıkardığım kadarıyla sen sadece ihtimal üzerine takıntı yapmışsın ve daha savaş başlamadan terk etmişsin savaş alanını.

Tavisyem dinlemeye devam etmen. Burada herkes iyi olmak, daha iyiye gidebilmek ve kendini geliştirmek adına dinliyor telkinkleri. Dinle yan etkilerini görüp de bunlarla başedemezsen o zaman bırak. Ayrınca telkinlerin dışında forumda depresyonunla (ki sen öyle olduğunu düşünüyorsun belki de hafif bir bunalma dönemidir herkese olur) baş edebilmen için seni destekleyecek bir çok paylaşım mevcut. Lütfen kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara koy, bir yandan telkinleri dinlemeye devam et ve ilgini çekebilcek başlıkları da bol bol oku. Yalnız yan etkileri anlatılan başlıklardan ilk başta uzak durmanı da tavsiye edebilirim. Bu seni gereksiz takıntı ve korkulardan uzak tutar.

Buraya üye olup telkinleri indirip dinlemekle iyi bir başlangıç yapmışsın. Şimdi bu adımın devamını getirmeni beklerim senden.

Cesur ol. İyi olacağına inan. Mutlu günler yakın. İlla çok ciddi depresyon sorunun olduğunu düşünüyorsan doktora git. Ama ben insanların kendilerinin bu zor zamanları atlatabileceğine inanıyorum. Şimdi omuzlarını dik tu ve gülümse hayatın hergeçen an daha da güzelleşek. Güçlüsün. Başarabilirsin.

Seni seviyoruz, iyi ki varsın.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 11:51 AM   #4 (permalink)
Teğmen

28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Tavsiyelerin için teşekkürler Arzu:)

O bölülmeri de inceleyim inceleyecek çok konu var zaten :) ama ben yeni bi takıntı oluşmasından korktuğum için sordum. Ben kendine güven ve ego dinlemiştim dün. Bugun de mutluluk dinledim 1kez hala tereddütteyim dinlesem mi acaba diye. Demek baş ağrısı minimum etkiii :OOO senin panik atağınında geçmesine çok sevindim.
Alt 22-12-2011, 11:58 AM   #5 (permalink)
Teğmen

çookk teşekkürler sweet tam can alıcı noktalarımdan yakalamışsın beni.. Ben de kendime inanıyor olmama rağmen kendimce bi şekilde engeller yaratıyorum.. olumsuz etki görmedim sadece"olumsuzluk yaşayabilirim düşüncesinden" dolayı ağladım biraz. Ve dediğim gibi baş ağrısı oluştu. Bunun geçici bi dönem olduğunu biliyorum ve bu dönemin etkilerini en aza indirmek için aranızdayımm.. Kendimle barışmak iç huzurumu yeniden kazanmak istiyorum..

Ben de sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki dün bu siteyle "tesadüfen" karşılaştım :)
Alt 22-12-2011, 12:00 PM   #6 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road

Alıntı:
Tavsiyelerin için teşekkürler Arzu:)

O bölülmeri de inceleyim inceleyecek çok konu var zaten :) ama ben yeni bi takıntı oluşmasından korktuğum için sordum. Ben kendine güven ve ego dinlemiştim dün. Bugun de mutluluk dinledim 1kez hala tereddütteyim dinlesem mi acaba diye. Demek baş ağrısı minimum etkiii :OOO senin panik atağınında geçmesine çok sevindim.
Tesekkurler canim,

Evet gecti canim:) Mutluluk telkini ben 3 aydir hic dinlemedim ben de ona basliyim o halde ama tum telkin muziklerinin icinde mutluluk telkinini gizli oldugunu biliyorum
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 12:07 PM   #7 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
çookk teşekkürler sweet tam can alıcı noktalarımdan yakalamışsın beni.. Ben de kendime inanıyor olmama rağmen kendimce bi şekilde engeller yaratıyorum.. olumsuz etki görmedim sadece"olumsuzluk yaşayabilirim düşüncesinden" dolayı ağladım biraz. Ve dediğim gibi baş ağrısı oluştu. Bunun geçici bi dönem olduğunu biliyorum ve bu dönemin etkilerini en aza indirmek için aranızdayımm.. Kendimle barışmak iç huzurumu yeniden kazanmak istiyorum..

Ben de sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki dün bu siteyle "tesadüfen" karşılaştım :)

Hayatımızda hep güzel tesadüfler olsun.

1.Uyurken dinleyebilirsin.
2. Dinlerken dinlediğini bile unut başka işlerle uğraş, sürekli başım mı ağrıdı, midem mi bulandı gibi düşünceleri aklına getirme.

Mesela birşeyler oku, tv izle, arka fonda çalsın. Senin hiç birşey yapmana gerek yok. Bu müzikleri kulağuna gelecek şekilde açman yeterli. Yanında sevdiğin bir müzik de açabilirsin. Bir de dram tarzı dizi film veya müziklerden bu dönem de kaçınmanı ve daha neşeli şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Karikatür oku mesela. Odağını dağıt. Sürekli of puff, içim sıkılıyor modundan uzaklaşmaya çalış, yürüyüşe çık kendini eve kapama, derin derin nefesler al ver. Aldığın verdiğin nefesin farkında ol.

Daha ne diyim? Harika bir dizi tavsiye özeti yaptım.

Hadi şimdi iyi olmaya başlamanın ikinci adımında sıra.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 12:08 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tesekkurler canim,

Evet gecti canim:) Mutluluk telkini ben 3 aydir hic dinlemedim ben de ona basliyim o halde ama tum telkin muziklerinin icinde mutluluk telkinini gizli oldugunu biliyorum

Tebrik ediyorum seni bu başarından dolayııı suçluluk+ ego dan sonra en çok hangi telkinleri dinledin peki ?
Alt 22-12-2011, 12:15 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayatımızda hep güzel tesadüfler olsun.

1.Uyurken dinleyebilirsin.
2. Dinlerken dinlediğini bile unut başka işlerle uğraş, sürekli başım mı ağrıdı, midem mi bulandı gibi düşünceleri aklına getirme.

Mesela birşeyler oku, tv izle, arka fonda çalsın. Senin hiç birşey yapmana gerek yok. Bu müzikleri kulağuna gelecek şekilde açman yeterli. Yanında sevdiğin bir müzik de açabilirsin. Bir de dram tarzı dizi film veya müziklerden bu dönem de kaçınmanı ve daha neşeli şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Karikatür oku mesela. Odağını dağıt. Sürekli of puff, içim sıkılıyor modundan uzaklaşmaya çalış, yürüyüşe çık kendini eve kapama, derin derin nefesler al ver. Aldığın verdiğin nefesin farkında ol.

Daha ne diyim? Harika bir dizi tavsiye özeti yaptım.

Hadi şimdi iyi olmaya başlamanın ikinci adımında sıra.
ahahha tammamm ilk önce bu tavsiyeleri yerine getireyim tekrar tavsiye isterim :))
senin yorumunu okurken şunu farkettim direkt olumsuz yönlerine bakmışım dünden beri ne etkisi var diye ne kadar şüphe ile yaklaşmışım. şuan ego dinliyorum dün suçluluk un etkilerine baktıgımdan dolayı ona cesaret bile edemedim henuz
birde hiç bişey yapmadıgım bi işim var arkadaşlar kendime ofiste yapacak bişiler bulmam gerek hep boş oturmaktan kaynaklanıyor bunlar..
Alt 22-12-2011, 12:15 PM   #10 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 62
75 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Electra is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Merhaba arkadaşlarr;

Telkinlerden kesinlikle faydalanmanızı öneririm. Depresyon dünde kaldı telkinini dinleyebilirsiniz. Fakat bu telkini günde 2-3 kez dinlemeniz yeterli olacaktır. Diğerlerini dinlenilmesi gereken saat kadar dinleyiniz.
Psikiyatriste gitmeyi düşünüyorsanız ilaç tedavisi değil de psikoterapi almanızı öneririm. Çünkü ilaçların iyileştirici bir özelliğinin olduğunu düşünmüyorum. Bende de performans anksiyetesi sorunu vardı. Mükemmelliyetçiliğimin bedelini nefes alamama sorunuyla ödüyordum. Bu teşhisle ilaçları kullanmaya devam ettikçe sorunlarımın azalmadığını tam tersine arttığını gördüm. Ne zaman düşünce yapımı ve çevremdeki insanları değiştirdim, o zaman da hayatım düzene girdi. Anksiyete iyileşmesi gerekirken bu haplar depresyona dönüştürdü. Ama ondan kurtulmasını da bildim. Gayretim ve azmim sayesinde. Senin de bunu atlatacağından kuşkum yok. Sana inanıyorum.
Sevgilerimle.
Electra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks