22-12-2011, 11:15 AM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: herkese merhabaa :) Alıntı: melodice Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlarr;
Site ile dün tanıştım..Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site oldugunu düşünüyorum inşallah biz de bu güzelliklerden faydalanabiliriz.
Arkadaşlar bu ara sanırım depresyona girdim :( kendimi 1 aydır mutsuz hissediyorum ve doktora gitmeyi düşünüyorum.Bu arada bu müzikleri de destek olarak dinlemeyi düşünüyorum. Bazı takıntılarım var ve beni depresyona sokanda bu takıntılar.. acaba bu müziklerin bana yan etkisi olur mu? Dün tüm gün ve gece yatmadan önce mp3leri dinledim. Müzik bitince aklıma şöyle bir takıntı geldi ya bu müzikler yan etki yaparsa
takıntı seviyem artarsa diye :(( sonra yatamadım kalktım annemin yanına gittm uyuyamıyorum dedim. Sonra ağlayarak anneme bugünlerde kendimi pek iyi hissetmediğimi anlatmaya başladım.. Bugün ise dinleme konusunda kararsızım ve bu konuyu da takıntı haline getirirsem diye dinlemekte istemiyorum kararsız kaldımmm ayrıca bugün kendimi pekte iyi hissetmiyoorum aslında ve başım da ağrıyor.. Hem yararlanmak istiyorum hem de kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorumm :)) help meeeeee | Sevgili melodice,
Oncelikle aramiza hosgeldin.... Soruna gelince ben de bir zamanlar bir panik atak hastasiydim ama su an kendimi cok iyi hissediyorum, telkinlerin faydasi yadsinamayacak derecede... Sana tavsiyem ilk baslayan arkadaslar ozellikle sucluluk + ego telkinini 15 gun dinlemeliler, sen ne sekilde basladin bilemiyorum, hepsini ayni anda dinlemek onerilmemekte, 15 gun sonra 1`er 1`er ekleyerek dinlemeni oneriyorum....
Bas agrisi olayi ise telkin sonrasi olusabilen minumum etki o yuzden bu guzel bisi Sana forum bolumunun rehberini incelemeni tavsiye ediyorum, sorularinin cevaplari o bolumde ayrintisi ile mevcut... Oku bakalim sonra yeniden konusalim,
Hersey gnlunce olsun
Arzu |
| |