05-03-2012, 01:48 PM
|
#2 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: selamlar benim bir oğlum var.. hanımefendi hemen lütfen yardım demek biraz insanın kendisine haksızlık.. maden oğlunuzun daha da iyi olmasını istiyorsunuz ki emin olun biz de istiyoruz.. ilk önce siteyi bir okuyun... mesela sitenin rehber bölümü var.. onu okuyun... daha sonra sitenin üyeleri yöneticileri var onları bir takip edin... artı.. ücretlitelkinler var... onlara bi bakın.. ama güzel yavrunuzun durumu için ne kadar yardımcı olunabilir bunun cevabını buradaki insanların ne kadar yanıtlayabileceğini bilmiyorum.. çünkü durum tıpla ilgili... yani buradan birileri yardım edebiliriz dese bile.. bu suç oluşturabilir... o yüzden hassas bir mevzu.. o yüzden umutsuzluğa kapılmadan siz ilk önce bir siteyi okuyun siteyle bir tanışık olun.. genel olarak insnalar ne diyor nasıl yaşıyor yaşama bakış açıları nedir.. bunu anlayın.. çünkü belki ilk önce size ve eşinize yardım gerekiyordur.. psikolojik olarak... yaşam, tıp, olasılıklar.. bence çocuğunuza yardım etmeden önce ilk önce siz kendinizi site aracılığıyla güzelleştirin.. daha güzel olun.. daha mutlu daha güvenli.. sonra çocuğunuza geçin ya da geçelim... diyeceğim budur... siz güçlü olmazsanız belki çocuğunuza ilk fırsatta yardımcı olmak da bir işe yaramayacaktır... bundan dolayı dedim.... saygılarımla...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
| |