24-08-2012, 11:29 PM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 12
7 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Elbet Birileri Banada Yardim Eder Degil Mi? Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar.Bu topluluga katilmis olmaktan mutlu oldugumu belirtmek isterim.Simdi gelelim problemimize hatta problemlerimize.Bu siteyi daha once hic bir yerde ve hicbir kimseden duymadim tesadufen (ki tesaduflere inanmam) boyumun kisa oldugunu dusundugum icin yaklasik 1 senedir ayak tabani arastirmalari spor arastirmalari falan derken bir sitede okudugum yorum beni buraya surukledi `telkin ile boy uzatabilirsiniz`diye yapilmis bir yorumdu dedim ki nedir bu telkin? Internette arastirmalar yaptim ve bu siteyi buldum daha onceden subliminal mesajlarla ilgili bir kac sey duymustum en basitinden filmlerdeki 25. kare ve insanlari yonlendirme ile ilgili ve ilgimi cekti daha derine inmek istedim forumda dolastim yazilanlari okudum Atakan Sonmez in videosunu izledim derken 4 gundur site icinde arastirma yapiyorum ve bugun uye olup yazmak istedim.Sanirim ben problemim sadece boy degil altinda yatan seylerin farkindaydim ama boy ve kiloya vurup bunlari yoksaymaya calistim galiba ama basaramamis gozukuyorum.Kendimden bahsedecek olursam 21 yasindayim 180 boyum ve 83 kilom var fiziksel olarak buyum ama duygusal olarak cok yipranmis ruh yasi olarak 50 yasinda birisi olarak hissediyorum kendimi gencim ama icimde genclikle ilgili hic birsey hissedemiyorum nedendir bilmem.Insanlari cok fazla umursuyorum dediklerini cok fazla takip daha sonra bu sozleri ve o anki olaylari aklimda dondurmeye devam ediyorum kucuk bir olay ama ben hala o olaylari dusunuyorum ve kendimden sIkIliyorum bunu yaptikca.Gecmiste yasadigim olaylari sanki hala degistirebilirmisim gibi dusunup yeni hayaller ve yeni olaylara bagliyorum buda beni sIkIyor yani anliyacaginiz her seyden sIkIliyorum.Asiri duygusal bir insan oldum bana karsi yapilanlara o an cevap vermek yerine gece onu dusunup neden soylemedigim diye kendime kizan biriyim.1 senedir yurtdisinda yasiyorum ve hayatimi bir duzene hala sokamadim 2 ayda bir Turkiyeye geldim gittim okulum nedeniyle buda beni etkiledi.Kucuklukten beri birseyler yapmak istedim ama hep engeller oldu bir seye basladim babam maymun istahlisin sen diyerek beni daha ilk gunden soguttu ve evet devam etmedim hep boyle oldu, sonra baska bir sey yapmak istedigimde onun icin istek hirs lazim dediler yine onume baraji diktiler yapamadim. Sosyal cevrem var ama insanlarla saglam iliskiler kuramaz oldum insanlari umursamaz oldum asosyal bir insan oldum evden cikasim gelmiyor 200 metrelik bir yere gitmek cok zor geliyor her sabah uyanip ise giderken binbir turlu ettigim kufurlerde cabasi.Kisacasi (o kadar yazdiktan sonrada kisacasi olmadi ama :) ) ben artik bu ben olmak istemiyorum icimdeki isteksizler bitsin kendime guvenim tekrar gelsin baskalarini takmayayim en onemliside su dusuncelerimde dondurup durdugum olaylari artik birakayaim istiyorum.Hayata karsi istekleri olayim istiyorum atik dinamik bir birey olmak istiyorum tekrar yasamak istiyorum.Ama hala bahsettigim gibi icimde inancsizlik var nasil olucak?Gercekten bu telkinler mp3ler ise yaracakmi?Okudugum kadariyla etkisini goren var ama inanin hala elle tutulur birseymis gibi gelmiyor bana bu konuda yardim edin lutfen? Etkisini goren arkadaslar 1-2 birsey yazin bilgineyim ve ilk basta hangi telkinleri dinleyeyim.
Simdiden hepinize tesekkur ediyorum umarim yeni bir ben olmaya baslarim... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |