08-09-2012, 01:06 AM
|
#10 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hepinize kucak dolusu sevgiler :)) Alıntı: Dragonfly. Nickli Üyeden Alıntı
Hayatımda mükemmel gelişmeler olmaya devam ediyor... Ben kendimi mi kandırıyorum diyordum. Bu nedenle birkaç gündür kendimi test ediyorum. Hayır kimse kimseyi kandırmıyor. Yaşadıklarım gerçek. Ve inanın ben bu duyguyu çok ama çok sevdim. Bunları kelimelerle anlatamam size. Eskiden sinirlendiğim ya da beni çok üzen olaylara daha serinkanlı yaklaşıyorum. Unutmayı tercih ettiğim kötü anılarım rüyalarıma girmeye ve gözümde canlanmaya başladı ama bunları üçüncü bir kişi gibi hiç rahatsız olmadan dışardan izliyorum. Etrafımdaki sesleri duymaya başladım. Ağaçların rüzgarda çıkardığı sesi, dışarıda oynayan çocukların kahkahalarını ve hepsinden önemlisi kalbimin sesini duyuyorum. Ben artık yaşıyorum. :)) |
Sevgili dragonfly az önce bu bir mucize başlığını okurken içimden sana söylemek için geçen şey şuydu: "Rüyalarına dikkat et."
Buraya yazdığın için burada söylemem daha uygun olur. O rüyalarn hepsi senin değişimini sağlamlaştıracak harika deneyimler bunlar için şükretmelisin. Çünkü ben de yaşadım benzer şeyleri benim meselem geçmişte kalan eski kırgınlıklar ve arkadaşlarımla ilgiliydi öyle güzel oldu ki rüyalarım da telkinlerin etkisiyle ve yaptığım affetme çalışmaları ile muhteşem bir sonuç çıkardı. Hafifleme hissi benzersiz. İç huzur mükemmel. Şimdi o kadar uzağım ki genel olarak mutlu hal benim doğal halim. Bana gelen güzelliklerin keyfini en iyi şekilde çıkarmaya çalışıyorum. Ben hayata gülümsedikçe hayatta güzel olan fırsatlar da bana gülümsüyor ve ben onları hayatıma şükrederek kabul ediyorum.
Mutluluk senin olsun her an. Mutluluğun içinde koşulsuz sevgiler besle ve affet her şey mükemmel olacak. Değişimin güçlü ve kalıcı olacak kısa zamanda bu etkileri gören uzun zamanda çok daha harika işler başarır. Bizimle kal çünkü bizim de böyle enerjimizi yükseltecek haberlere ihtiyacımız var elbet sıkıntılarımızı da paylaşırız ama mutluluklar da paylaşılmalı.
Kocaman kucak dolusu sevgiler. İyi ki varsın. |
| |