Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Arkadaşlar!!yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var

Forum ve Tanışalım Arkadaşlar!!yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar, ben bulut yeni üye oldum.ve daha önce güvenli bulmadığım için hiçbir foruma üye olmamıştım.fakat bu site fikrimi değiştirdi.yeni olduğum için yanlış yere yanlış bir şey yazmak istemiyorumtelkinleri dinlemeden önce siteye hakim olmak istiyorum.öncelikle sorum sitenin etkinliklerine nasıl katılabilirim.gruplara,sohbetlere, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Arkadaşlar!!yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-09-2012, 04:36 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bulut.. is an unknown quantity at this point
Exclamation Arkadaşlar!!yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar, ben bulut yeni üye oldum.ve daha önce güvenli bulmadığım için hiçbir foruma üye olmamıştım.fakat bu site fikrimi değiştirdi.yeni olduğum için yanlış yere yanlış bir şey yazmak istemiyorumtelkinleri dinlemeden önce siteye hakim olmak istiyorum.öncelikle sorum sitenin etkinliklerine nasıl katılabilirim.gruplara,sohbetlere, şiir ve sanat ile ilgili paylaşım yapılan yerlere vesaire..ayrıca okuduğum kadarıyla herkesin ilerlemelerini kaydedebileceği günlükler var bunu nasıl kullanabilirim.ve bunun gibi sayfa içinde yapılan etkinlikleri anlatabilecek olan biri varsa şimdiden gerçekten teşekkür ederim..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bulut.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2012, 10:45 AM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Arkadaşlar!!yeni üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var

Öncelikle hoş geldin bulut.

Etkinlik derken grup çalışması diyorsanız onları başlık altında duyururuz bun gibi:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...Eifa+%E7emberi

Ben de bu forumu ve buradaki ortamı görene kadar hiç bir foruma böyle aktif üye olarak katılacağımı hayal bile etmemiştim. Ama akışına bırak yazılan mesajları okursun bu konuda fikrin ya da sorun varsa onları paylaşırsın başlık altında. Mesajlarımızın altında teşekkür butonu var ben onu aktif kullanmayı seviyorum çünkü geri dönüp baktığımda ahngi konuyu okumuşum ya da hangi mesajı beğenmişim bunu görmemde bana kılavuz oluyor. Kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca bence bu butonu kullanmak yazan arkadaşlar için de motive dici. Sonuçta birimizin düşüncelerini beğendiğimizin, onlara katıldığımızın bir götsergesi.

Doğru yerde doğru bir başlangıç yapmışsınız. Kısaca biraz daha kendinizi tanıtabilirsiniz. Burayı nasıl buldunuz neden buradasınız ya da telkin dinlediyseniz etkileri vs.

Kendinize günlük açabilirsiniz diğer üyelerin günlüklerini takip etmek de değerlidir. Biz genelde günlüklri sohbet havasından uzak tutmaya çalışıyoruz günlük sohbet köşesi başlığımız da var işte o da burda:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-new-post.html

Günlükler de burada:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...im-gunlukleri/

Burada kendi günlüğünüzü önce bir başlık bulup başlangıç mesajı yazarak açabilirsiniz. Böylece hep birlikte yaşadıklarınızı takip eder size daha kolay destek olabiliriz.

Forumda duvar gibi kişisel bir mesaj alanınız var. Oraya yazılan mesajları ayarlarınıza göre herkes görebilir. Bir de özel mesaj fonksiyonu var onu da sadece siz ve gönderdiğiniz kişi görür. Kişilerin üye profilini görüntülerseniz orada mesaj gönder seçeneğine ulaşabilirsiniz.

Telkinlerle ilgili bilgiyi rehber bölümünde bulabilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Ben telkinleri en başta dinlerken neredeyse tüm sorularıma cevap almıştım ve benim öyle telkin dinlemekle ilgili hiç sorum olmamıştır. Çünkü burada dinleyen insanların o kadar çok paylaşımı var ki nasıl dinledikleri ve neler yaşadıkları konusunda. Ben de onları okuyup durumu iyice kavradıktan ve özgüvenimi de kazandıktan sonra en açık yüreklilikle değişimlerimi anlatmaya karar verdim. Duvarlarımı yıktım. :)

Yukarıda bulunan arama fonksiyonunu da kullanmanızı tavsiye ederim. O fonsiyonu aktif kullandığınız takdirde forumda çok değerli yazılara ulaşabilir ve belki gerekli görürseniz bir yorum yaparak bize de hatırlatabilir ya da hiç okumadığımız bir yazıyı da keşfetmemize yardımcı olabilirsiniz. He bir de kaybettiğiniz konuları bu arama fonskiyonu ile bulabilirsiniz benim öyle yaptığım çok oldu.

Forumun ana sayfasında kategorileri incelemenizi tavsiye ederim. Böylece ilginizi çeken konu başlıklarına daha kolay ulaşırsınız şiir sanat vs.

Konu açmayı, mesaj yazmayı, arama yapmayı öğrendikten sonra forumu kolayca ve aktif bir şekilde kullanmanız için bir engel kalmaz.

Keyifli forumlar olsun. Hoş geldiniz.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2012, 04:39 PM   #3 (permalink)

Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bulut.. is an unknown quantity at this point

henüz telkin dinlememiş olmama rağmen sayfaya katıldığım için mutluyum.çünkü burada herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ve samimi bir ortam var.bu da mutlu olmak için yeterli bir sebep.sana da sorularıma uzun uzun ve özenle cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum.hatta yukarıda anlattığın gibi teşekkürler butonunu kullandım.sayfayı yazdığın bilgilerden de yardım alarak yavaş yavaş öğreneceğim.
dediğim gibi telkin dinlemeye başlamadım.üye olmadan ego telkini indirmeye çalıştım.fakat başarılı olamadım.üye olduktan sonra tekrar denedim.linke sağ tıklayıp bağlantıyı farklı kaydet yaptım fakat eşleşen dosya yok yazıyor.sanırım bilgi eksiğim var.indirip dinleyebilmek için yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursan çok mutlu olurum :)
bulut.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2012, 12:14 AM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bir de bu başlıktaki linkleri dene çoğu hala sağlam olmalı:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks