Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Merhaba, hayatimdegisti.com :)

Forum ve Tanışalım Merhaba, hayatimdegisti.com :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba değerli forum üyeleri. Siteden aldığım adıma özel bir Kekemelik telkinini dinlemeye başlayacağım bakalım ne olacak :) Ayrıca sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var, daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Ben şuan İnşaat Müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Bu bölümü okuyorum ama aklımın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Merhaba, hayatimdegisti.com :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2013, 10:46 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Soru.İşareti is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba, hayatimdegisti.com :)

Merhaba değerli forum üyeleri. Siteden aldığım adıma özel bir Kekemelik telkinini dinlemeye başlayacağım bakalım ne olacak :)

Ayrıca sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var, daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Ben şuan İnşaat Müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Bu bölümü okuyorum ama aklımın bi köşesinde hep Bilgisayar Müh. var. Hal böyle olunca okuduğum bölüme odaklanamıyorum. Gelecek hakkında kaygılanıyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemlidir onun için bekliyorum :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Soru.İşareti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2013, 04:06 PM   #2 (permalink)

Tesekkür: 6
5 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mechnegg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Merhaba, hayatimdegisti.com :)

Merhaba,
Bilgisayar okusan da kaygılansan anlayacağım da, İnşaat okuyup neden kaygılanıyorsun anlamadım? İnşaat mühendisliği kamunun en çok alım yaptığı mühendisliktir.. Bilgisayar müh. kadrosu ise aksine en az açılan kadrolardandır..Bu nedenle bak keyfine :D
mechnegg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2013, 06:19 PM   #3 (permalink)

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum mechnegg :)
Soru.İşareti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2013, 07:36 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough

Bende ilk başta bilgsayar müh. düşünüyordum ama sonra tavsiye üzerine inşaatı seçtim şimdi bende inşaat 2. sınıf okuyorum...
İlahi akışa güvenmek lazım...

Sevgi ve huzurla...:))
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2013, 02:39 AM   #5 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bir şey dicem. Bir fırsat bul ve git bilgisayar mühendisliği derslerine katıl sadece orada olmak nasıl bir duygu olurdu onu keşfet bu zor değil imkansız hiç değil. Sonra hala istiyorsan çift anadal imkanı varsa onu araştır veya illa stiyorsan bu bölümü bitirdikten sonra onu da okuyabilirsin.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2013, 09:06 AM   #6 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Sweeet öğretmen olduğun ne kadar da belli. Ne kadar farklı bakabiliyorsun olaylara, ne harika çözümler düşünebiliyorsun. Gerçekten vizyon sahibi bir insansın. Hayat sana hep harika şeyler getirsin sevgili arkadaşım. Seni tanıdığıma kendi adıma çok memnunum.
İyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2013, 05:13 PM   #7 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Farklı bakış açıları çok şey değiştirir burada, bu forumda öğrendim ben bunu. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2013, 11:28 PM   #8 (permalink)

Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çokk teşekkür ediyorum :)) yüreğinize sağlık
Alt 01-04-2013, 01:14 AM   #9 (permalink)

Alvina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
12 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alvina is an unknown quantity at this point

Sende kendimi gördüm arkadaşım :) Üniversiteye hazırlandığım dönemlerde kendime bir hedef ve bu hedefime alternatifler belirlemiştim. Nihayet çok iyi bir üniversitede çok güzel bir bölüm kazandım. Hedefim değildi, ama alternatifimdi. Şu an okuduğum bölümde son sınıftayım. Ama aklımın bir köşesinde hedefim olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kaldı. Ve şu an neden olmasın ki diyorum. Neden onu da okumayayım? İçimde hiç bitmeyen bir okuma aşkı var :) Hiç olmazsa Cerrahpaşa'da yüksek lisans yapacağım bunu kafama koydum. Senin de içinde okulu bitirdikten sonra yeniden üniversite okuma hevesi varsa bilgisayar mühendisliğini bir süre ertele, okul bitsin onu da okursun, yeter ki iste. :) Ama bence senin okuduğun bölüm çok güzel ve geleceği de oldukça parlak, şu an ona odaklanmalısın diye düşünüyorum. Başarılar :)

Alvina
Alvina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2013, 05:31 AM   #10 (permalink)

Alıntı:
Alvina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sende kendimi gördüm arkadaşım :) Üniversiteye hazırlandığım dönemlerde kendime bir hedef ve bu hedefime alternatifler belirlemiştim. Nihayet çok iyi bir üniversitede çok güzel bir bölüm kazandım. Hedefim değildi, ama alternatifimdi. Şu an okuduğum bölümde son sınıftayım. Ama aklımın bir köşesinde hedefim olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kaldı. Ve şu an neden olmasın ki diyorum. Neden onu da okumayayım? İçimde hiç bitmeyen bir okuma aşkı var :) Hiç olmazsa Cerrahpaşa'da yüksek lisans yapacağım bunu kafama koydum. Senin de içinde okulu bitirdikten sonra yeniden üniversite okuma hevesi varsa bilgisayar mühendisliğini bir süre ertele, okul bitsin onu da okursun, yeter ki iste. :) Ama bence senin okuduğun bölüm çok güzel ve geleceği de oldukça parlak, şu an ona odaklanmalısın diye düşünüyorum. Başarılar :)
Bu fikir hiç de fena değil :) Zaten danıştığım birçok kişi de bana öncelikle okuduğum bölümü bitirmeyi tavsiye ettiler. Teşkkürler

Bookmarks