Güzel, tatlı, şirin insanlar merhaba
Ben Ahmet. 26 yaşındayım. Bilinçaltıyla yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum. Kişisel gelişimle uzun yıllardır ilgiliyim. Aslında başka bir sitede gördüm bilinçaltıyla ilgili bilgileri. Araştırmalar sonucunda buraya geldim, doğru yerde olduğumu forumlardaki dialoglardan anladım zaten.
Herkes gibi suçluluk ve ego'yu dinliyorum 2 gün oldu. Daha öncesinde 3 hafta özgüven telkini dinliyordum kendi adıma aldım. Yanlız hiçbirşey değişim felan hissetmiyorum. Şimdilik ona ara verdim. Bir süre suçluluk ve egoyu dinledikten sonra listeme alacağım.
Değiştirmek istediğim bir çok şey var. Bilinçaltımda direnci oldukça yüksek olduğunuz hissediyorum çünkü başağrısı felan oldukça fazla.
Ve insanlara karşıda inanılmaz sinirli ve öfkeliyim. Telkinlerden önce aslında öfkeli sinirli bir adam değildim. Şimdi her an patlayabilirim.
Ters konuşan patron olsa bile işten kovulma pahasına fazla reaksiyon gösterebilecek kadar sinirliyim. Kendimi kontrol etmeliyim düşüncesi hayatımda çok olmamıştır. Son 1 haftadır bu şekilde frenlemeye çalışıyorum kendimi. Sigarayı bıraktım 10 gün önce
sinirlilik ondan olabilir diyorum ama daha önce aynı şekilde bıraktığımda sinirli değildim, gergin hissetmiyorum. Bu sefer ki sigara dışında telkinlerden olabilir mi diye düşünüyorum. Olabilir mi?
Tanışıp ilk sorumu da sordum...