28-07-2013, 04:25 PM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Hoşgeldin Foruma Mira. (FORUM SAKİNLERİ) MİRA'YA Merhaba deyin. (FORUM SAKİNLERİ) Merhaba Mira :)) Bende senin yaşındayken bu foruma üye olmuştum. Yanlız ne olursa olsun tam olarak değişmeden bu siteyi takip etmeni bırakma. Çünkü günün birinde tekrar bu siteye dönüceğin için zaman kaybı olur. Benim hatamı tekrarlama. Ayrıca büyümek içinde korkma. Hep çocuk kalıcakda değiliz. Sorumluluklar seni korkutmasın. Çünkü sorumluluk aldıkça kendine güvenin artıyor. Birşeyleri değiştirmek istiyorsan bir planın olmalı hayattan beklentilerin varsa bir amacın olmalı yoksada bir amaç belirle kendine. Karar vermekten korkma sık sık karar verirsen bir süre sonra kararlı birisi olursun. Kararlı biri olmakta + özgüvendir. 2.5 yıllık deneyimlerimden bahsediyoruz burda. Bu süre içinde edindiğim çok değerli deneyimlerim oldu. Bunlardan biride farkındalık konusu oldu. Benim ilgilendiğim konu zihinsel farkındalık. Düşüncelerin farkına varıyorsun. Bir insan günde ortalama 60 bin farklı şeyler düşünüyor. Bunların 3'te 2'si olumsuz düşünceler. Bu bilimsel bir araştırma nette araştırabilirsin. Durum böyle oluncada biz düşüncelerimizin farkında olmadığımız sürece birşey yapmak isteyipte sürekli erteleyip sonunda o yapmak istediğimiz şeyi yapamamızın nedeninin o anki düşüncelerimizden kaynaklandığını bilemicektik. Aslında psikolojik sorunlar zihinsel sorunlardan kaynaklanıyor. Zihinsel sorunlarda düşüncelerimizden. Düşüncelerden kaynaklanan sorunlarda psikosomatik hastalıklardır yani kendi kendini hasta eden insanlardır. Aklımızdan geçen düşünceleri zihnimizi eğiterek farkında olabiliriz. Böylelikle sorun olarak gördüğümüz şeyleri kolaylıkla aşabiliriz. Yapmak istediğimiz şeyle aramızda hiçbir engel kalmamış olur. Hayata kaldığı yerden doya doya yaşama fırsatı yakalarız.
__________________ https://twitter.com/yavyyu |
| |