Arkadaşlar kabul ederseniz artık ben de aranızdayım. =)
Öncelikle, siteyi tamamen tesadüf eseri buldum. Açıkçası 'telkin'in ne olduğunu bile bilmiyordum başta. Birkaç ay kadar önce, bir yerde rastlayıp, hakkında birkaç şey okuyup geçmiştim. Çok takılmamıştım açıkçası bu konuya. Fakat geçen gün burası karşıma çıktı, 'neden olmasın?' dedim kendi kendime. İncelemeye başladım birkaç şey okudum fakat üye olmadım ve kapadım siteyi. Erteleyip duruyordum anlayacağınız. Şimdi 'yumurta kapıya dayanınca' tabirini yine birebir yaşadım. Hiçbir şey çare olamadığından, çözümü bir de burada bulmaya çalışayım dedim.
Sorunum maalesef şu; kendime güvenim sıfır. Öyle ki hiçbir şekilde, hiçbir yerde, işte, hiçbir zaman başarılı olamayacağımı düşünüyorum. Üniversiteden 1 yıl önce mezun oldum. Ailemde bu konuda baskıcı olmadığından, iş aramadım. Fakat karşıma birçok iş fırsatı çıktı ve ben bu güvensizliğim yüzünden reddettim. Şimdi yine önümde çok güzel bir iş fırsatı var, yakında görüşmeye çağırılacağım. Ama öyle korkuyorum ve heyecanlanıyorum ki, resmen uyku bile uyuyamaz oldum. Her şeyi olması gerektiğinden 1000 kat fazla duyguyla yaşıyorum desem yeri. Ne yapacağım, nasıl olacak vs. derken ben, ben olmaktan çıkıyorum. Kim ne derse duymuyorum. Ve bu durumdan inanılmaz rahatsızım.
Şimdi bu telkinlere başlamaya karar verdim. Biraz araştırdım fakat nasıl ve hangilerinden başlayacağımı, kaç saat dinleyeceğimi vs. tam olarak çözemedim. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Mümkün olan en kısa sürede, birazcık da olsa rahatlamak istiyorum. Tabii ki bütün hayatımı bu telkinlere bağlamıyorum ama, biraz olsun rahatlayayım istiyorum.
Çok uzattım, kusura bakmayın. Bana hangilerinden başlamam gerektiğini ve ne kadar dinlemem gerektiğini söylerseniz çok çok mutlu olurum.
Ve umarım fayda görürüm, bunu her şeyden çok istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.