08-05-2014, 12:16 AM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Herkese selamm :)) haklısınız ama çok kötü bişey yazdığımı sanmıyorum ben zaten sonra mesajı silmeye çalıştım ama silemedim :) ama düşüncesiz davrandım kusura bakmayın. lisede 2senedir (bu sene hariç) buraya konular açıp yazılar yazardım.içimdekileri dökerdim.çok suskun konusmayan utangaç biri oldugumu anlatır dururdum.Hayata ne kadar negatif baktıgımı yazar dururdum.Sürekli boş boş otururdum.Ama bu yıl ne olduysa artık o eski acmilanac gitti :) Birçok arkadaşım var çok sevimli sempatik neşeli eğlenceli bir insan oldum. artık arkaddaşlarım var ve çoğu şeye kafamı takmıyorum. Bir tek sevgilim yok o çok moralimi bozuyor ama oda olacak inşallah :) her neyse... geçen senelerden bu yana şöyle değişiklikler oldu.Yazın şöyle bir düşünce benimsedim kendimce '' insanlar seni umursamıyor sen mutluda olsan kafaya bişeyde taksan insanlar hayatlarını yaşıyor sense burda mutsuz mutsuz saçma şeylerle boşa vakit harcıyorsun... git ve kendin ol herşeyle mutlu olmaya çalış '' gibi bir felsefe benimsedim.Eskiden uğramadığım dersaneye bu yıl aralıksız devam ettim. '' Sessiz olursan ol genede bulundugun ortamdan keyif al mutlu ol '' diyerek kendimi şartladım.Daha sonra böyle böyle pozitif biri olmaya başladım.Arkadaş ortamlarından asla ayrılmadım.Ne zaman kendimi başaramıcam gibi hissetsem böyle motive ettim. ve artık normal bir hayatım var allahıma şükürler olsun ( bi tek sevgilim yok malesef :)) kendi tarzımı yarattım.. benle uğraşanları takmadım onları umursamadım.. kendi başına geç bi köşeye otur daha iyi dedim. daha sonra arkadaşlarım çoğaldı daha fazla sosyal ortamlara girer oldum. bir sürü kız ve erkek arkadaşlarım oldu. barlara doğum günlerine sinemaya alışverişe kafelere gidecek pek çok arkadaşım var artık kısacası artık bu durumdan kurtuldum... bana yön veren herkese sonsuz teşekkür ederim :) bu forumu es geçmemek istedim ondanda yazayım dedim :)) |
| |