27-06-2017, 03:24 PM
|
#4 (permalink)
|
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Anksiyete bozukluğu SOSYAL FOBİ SİZİ HAYATTAN KOPARMASIN
Ben lisedeyken bu hastalığa yakalandım.Sosyal fobi şuan çağın hastalığı.Bu hastalık yüzünden okulumu bırakmak zorunda kaldım.Bu hastalık bana tam 15 senemi aldı götürdü.Şuan 32 yaşındayım.Bu hastalığı tamamen yendim.Nasıl mı? Beni biraz sabırla dinlerseniz siz de bu yöntemleri deneyeceksiniz.Bu hastalık insanı hep mutsuz ediyor,içine kapanmalar,ümitsizlik,karamsarlık,devamlı iç sıkıntısı ,baş ağrısı vs sıralayabiliriz.Tam 15 sene doktor tedavisi gördüm ve çok ilaç kullandım.Ama gel gör ki bir türlü kafamdaki bunaltılar kayboluyor.Gün geçtikçe daha kötüye gidiyordum.Çabası bu hastalığa çok paralar harcadım.Ta ki 4 sene önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle bilimsel olarak kanıtlanmış belirli teknik ve yöntemlerle bu hastalığı 3 ay gibi kısa bir süre de bu hastalığı yendim.Üstelik hiç ilaç kullanmadım sadece bu teknikleri hayatın uyarlamak ve göreceksiniz bilinç altında yerleşmiş bu olumsuz düşüncelerden pozitif düşüncelere geçiyorsunuz. Burdan goo.gl/SBA2Ya ayrıntıları öğrenerek sizden bu derten çok kısa bir sürede kurtulun.Şun ünüversite eğitimimi bitirdim iş hayatına atılmış bulunmaktayım.İnamak çok önemli.hastalık gelip geçicidir önemli olan doğru tedavi yöntemlerini bulmak ve uygulamak.Şuan çok mutluyum hayata daha pozitif bakıyorum.Siz de farkedeceksiniz bu teknikler uygulayarak.Sonuç olarak hayatı sevin ,insanları sevin daha çok pozitif olun.Selam ve sevgilerle |
| |