23-12-2014, 08:47 PM
|
#2 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu sitede yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sessiz olman bir eksiklik değil. belki de çok konuşmaktan hoşlanmayan birisindir. İnsanlar, çok konuşan geveze insanlara takılacaklarına sessiz insanlarla uğraşıyorlar. Bence sessiz olmak bir erdem arkadaşım. Mesela biz evde sabahtan akşama kadar oğlumla beraberiz. O hukuk fakültesi, 2. sınıfta okuyor. Gün içerisinde konuştuğumuz cümleleri sayabilirsin. Çünkü o fazla konuşmaktan hoşlanmaz. Bunu bildiğimden onunla, düzeyli konuşmaya gayret ederim. O hep sessiz bir çocuktu. Öğretmenleri içine kapanık dediklerinde ' ben hayır o içine kapanık değil. O sadece çok konuşmayı sevmeyen biri. Gayet de sağlıklı benim yavrum' derdim. Arkadaşları tarafından çok sevilir, başarılıdır ve deli gibi okur. Yani demem o ki az konuşmak, bir hastalık değil. Bir seçim olabilir. Buna bu kadar takılma. Hatta, bütün gün zinciri boşalmışçasına saçma sapan konuşan boş insanlardan bezdik biz. |
| |