02-10-2015, 10:01 AM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evlilik Merhaba brailebru. Öncelikle forma hoşgeldin.
Evliliğin için seni tebrik ederim. Aslında geriye dönüp arkana bir baktığında bir çok insanın cesaret edemediği şeyi yapmışsınız. Sevgilimde bana bunu bir çok kez söyledi ama ben o cesareti kendimde bir türlü bulamadım. Siz bence çok cesaretli ve güçlü bir insansınız. Maddi sıkıntılar geçer gönlünüzü ferah tutun. Her aile bu tür sıkıntıları zaman zaman geçirir. Herkes zengin olarak doğmuyor. O yüzden sakın ha eşinizden çocuklarınızdan vaz geçmeyin. Neden eşinizle düşman oldunuz? Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama eğer eşiniz size sadık bir insansa ona düşman olmayın. Neden biliyor musunuz? Çünkü bazen hep en çok sevdiklerimizi üzüyoruz. En çok onlara bağırıyoruz, kızıyoruz. Eşiniz hayatınızda olmasa, çocuklarınız olmasa daha mı mutlu olursunuz. Bunu çok iyi bir şekilde düşünün. Eğer cevabınız evet olursa yapılacak bir şey kalmamıştır. Cevabınız hayır ise çabalayın. Belki tam olarak çocukluğunuzu yaşayamadınız, birden hayat atılıp sorumluluk almak zorunda kaldınız. Ama siz güçlüsünüz. İlk evlendiğiniz günkü kadın değilsiniz, olgunlaştınız, güçlendiniz. Bu gibi durumlarda ailenize daha sıkı sarılırsanız sıkıntıların beraber üstünden gelirseniz emin olun daha mutlu olursunuz. Diyebilirsiniz belki hem sıkıntım var birde görme engellilerin öğretmeniyim içim iyice kararıyor falan ama elinizdeki nimetlerin lütfen farkına varın. Lütfen aynaya bakın ve gülümseyin. Sahip olduklarınız için şükredin sizin bir eşiniz, iki tane dünya tatlısı çocuğunuz var. Suçlamak istenirse her türlü suçlanır, suçlamak için bahane çok. Önemli olan güzel bakıp güzel görmek. Merak etmeyin eğer isterseniz bunu başarabilirsiniz. Daha mutlu olabilirsiniz. |
| |