04-08-2016, 07:12 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eski sevgiliiiim :'( Hoş geldiniz.İnsan istemez yaşınızı merak ediyor.Yalan yok profilinize de baktım.
Genel manada insana 15-25 yaşa arası aşk acıları hiç bitmeyecekmiş gibi gelir.Genelde en büyük aşk travmalarımız bu döneme aittir.Biz erkek cinsi sonra ki dönemde de travma yaşamaya meyilliyizdir ama bu dönem yaşanılan şeyler sizle beraber gelir.Hiç unutmazsınız ama an gelir o yaşanılanları umursamaz hala gelirsiniz.
Birbirini tüketen veya sadece çifterden birinin kendini tükettiği pek çok hikaye mevcut.Lütfen unut demeyin demişsin evet melankolinin dayanılmaz bir cazibesi var.Karşı taraf da belki acı çekti bilemiyoruz veya umursamadı siz onun için bir skor bir istatistiksniiz artık.Görüyor ki hayatına devam ediyor.Başka insanlar olmuş onu tekrar aynı noktada bulabileceğini düşünmek...Bilemiyorum siz bilirsiniz içinizde ukde kalmaz ama şu an biriyle çıkıyorsa sizin için onu terk edeceğini mi düşünüyorsunuz.Diyelim etti ya etmezse ya intikam almak isterse ya hem onu hem seni idare ederse ya da basitçe o köprülerin altından çok sular aktı derse.
Siz bilirsiniz ben yeniden denemek istiyorum diye mesaj atabilirsiniz ama bence bunu başka bir kızla görüşüyorsa yapmayın.
Üç sene çok uzun zaman yaşnında küçük olduğunu düşünüyorum.Bence bir yerlerden başlamalısın.Unut derdim ama bazı insanların içinde bazen bu ilişkiler ukde kalıyor.İkinci şans verseydim keşke demendense denemen belki daha hayırlı olur.
Bence sadece ondan özür dile yok yere ayrıldığınız için tepkisini ölç.
Şimdilik bu kadar. |
| |