Nayırrr kapatmayalım Hayalcim. Sana teyze, abla yada hanım demekten ziyade ''Hayal'' diye hitap etmek istiyorum lakin kişiliğinle örüntülü bir nick seçmişsin. Gerçek olamayacak kadar güzel kalplisin ve sevgi dolusun. Gerçekler dünyasından sıyrılıp gelmiş tozpembe bir hayal gibisin.. Fakat hayal olmadığını bilmek güzel şey, ümitli şey..
Ordan accuk cadı gibi görünüyor olabilirim ama günlük yaşamda etrafımdakilerin olmazsa olmazlarındanımdır ve hatta uzlaşmacı tavrım sayesinde tüm arkadaşlarımın dost olarak belirlediklerindenimdir.(uyum konusunda da rakip tanımam çünküm ben bir teraziyim) wave
Lakin iş pc nin başına geçip, fikir telakkisinde önem arzeden bir mevzuda ahkam kesmeye geldiğinde beyin düşünüyor, parmaklar yazıyor işte.. Belki de bir çoğunun önemsiz bulup düşünmediği bir mevzu beni bu kadar rahatsız ettiğindendir. Belki de konuyu genele yayıp duyduğum, izlediğim, okuduğum herşeyden çok etkilenecek kadar duyarlı olmamdandır, uykularımın kaçmasından, banane demeyip acıyı paylaşmamdandır..
Korkunç (anneeeeciiimm!) anlattıklarının tam tersi olduğunu varsayıyorum. Aydınlık geceler için yanmana, Nirvanaya ermene yada ışıklar açık uyumana gerenk yok. Sen içindeki ampulü yak yeter!
Üzerinde uçuşan pirelere selam eder (Bekir Coşkun'dan da selam getirerek), ve yine ve son kez iyi geceler dilerim.. hayırlara vesile olun..