22-01-2009, 01:35 AM
|
#3 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhabalar..
Bankacılık,yeni insanlarla tanışma,sosyallik açısından hoş olsa da oldukça stresli bir meslek..Ailemde bankacı çok..Annem bankadan emekli,eşimde bankacıydı.Gişe memuru olursanız,konsantrasyonunuza çok dikkat etmeniz gerekir.Beslenmeniz,uykunuz,çevrenizdekilerle iletişiminiz işinizi etkiliyor..Para çünkü,dalgınlığa gelmez..Kasada açık çıkarsa cebinizden ödüyorsunuz.. Ama bir o kadar da zevkli olduğunu söylüyorlar..
Zamane şartlarına bakılırsa,iyi bir meslek olarak değerlendirilebilir..Benim böyle bir imkanım olsa asla düşünmezdim..Bir bayan için özellikle de evli ise çok zor olduğunu düşünüyorum..Gerçi bu da eskidendi,yılsonu mesaileri falan oluyordu.şimdi bilgisayarlar ile pekçok şey kolaylaştı..
Çalışanlar arasında çekememezlikler ve entrikalar da çok oluyor..Yine bu meslekten bir tanıdığım,çok dişli biri olmasına rağmen,yaşadığı psikolojik baskıyı anlattığında hayret etmiştim..Çok mücadeleci,tuttuğunu koparan bir kişilik olmanız gerekiyor..
Fazlamı olumsuz yazdım ne, yine de güzel meslek..Bunları yaşayanlar, yine de bu işe toz kondurmuyorlar..
Siz kendiniz için doğru olduğuna inanıyorsanız hiç beklemeyin..
Hakkınızda hayırlısı olsun.. |
| |