Telkin ve imgelem hakkında yeterli deneyimler olmaması nedeniyle;bu konuyu açtım. Bu konudan tümden, özele bir yargı çıkartabailiriz diye.
Şimdi 3 temel konu vardır. Kişisel gelişimlerin tümünde.
1. arınma; ho'oponopono yöntemi çok etkilidir ve gereçkten işliyor.Birçok kişi ile birlikte test ettim.
Ayrıca bir kağıda yazarak arınabiliriz. İstemediklerimizi yazıp, karaladıktan, sonra istediğimiz şekilde yeniden yazabiliriz.
Yazmak bilinçaltının bypassı gibidir rahatlatır.
Arınma işlemi az çok kötüyü tesbit etme, bunu iyiye çevirmedir. Bunada herkes tamamdır.
ama asıl konu 2. ve 3. olgular yani;
2.imgeleme ve 3.telkindir.
burda sorularım başlıyor.
bilinçaltı, kuantum( olasıklar) vb. gibi birçok konu aslında evrenin bilinçaltımızın şekilendirildiğini söylenmektedir.
bunun en önemli örneğide İslamda bulunmaktadır. Ben bunu ilk mesneviatta fark ettim. Aslen herşey surettir mantığı.
peki bilinç gerçekten bu kadar güçlü ise, ve bilinçaltımız bu kadar güçlü ise...
bilinçaltımızı bilinçli kontrol edersek birçok şeyi başarmak içim kapı açmazmıyız.
Peki bu kolay mıdır?.
Evet çok kolaydır. Çünkü aslen beyin herşeyi yapan ve ne denilirse kanan bir organdır.
Peki bizler bilinçaltımıza istediğimzi komutları gönderirsek. Ve bunlar bir süre sonra (denilene göre en az 21 gün)bu fiziksel evrenimizide bu yönde değiştircekse...Bu inanılmaz bir amaç olmaz mı?
Bilinçaltımızla birçok şeyi başarabiliriz.
Peki o zaman nasıl yapcaz bunu.
forumda;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ta-teheta.html
verilmiş trans çeşitleri, alfa, beta, teta, delta gibi freaknaslara beyni getiren mp3 ler
ki renkleri birleştirme yöntemi ile beyin teta getirilebilir.
neyse biz şimdi mp3 lerle bu freakanslara ulaşabildiğimize göre.
delta ve teta hipnozdaki trans seviyesi ise... bilincin bu seviyede etkisi yoksa.
direk bilinçaltına ulaşabiliyorsak.
delta ile telkinler yapılabilir.
teta ile imgeleme yapaılabilir o zaman.
ki teta ile yapılan imgelemeler %35 daha etkili olduğu gerçeği var.
merakım şu; bu yöntemi deneyeneler var mı?
ben freakansları yeni bulduğum için; başalayacağım, denemelerime...
Ve sizce etkisi nedir.
Herşey bilinçaltı ise, ve bilinçaltıma hükmedersem. O zaman evrenime müdahale edebilirim.
bu konuyla ilgili değişik fikirleri bekliyorum.
googleden bakınca, araştırınca hep kalıplaşmış cümleler duyuyorum.
Bu yöntem birde denenmemişse neden denenmedi?
Bir sakıncası mı var bu yöntemin merak ettim.
Birde forumalardaki en kötü şey. Çok fazla yazı olmasına karşın. Çok az bilgi olması. Yani kişiler tecürbelerinden çok. Klaıplaşmış şeyleri tekrar tekrar yazıyor.
Bu kötü...
Yakaza halinde tecrübeleri olanların deneyimlerini yazmalrınıda rica ederim.
mutlu ve sğalıcakla kalın avrupalı