çekim yasası konusunda bugüne kadar kafamda net bir görüş yoktu...yani böyle birşey yoktur diye karşı da çıkmıyordum ancak tamamen de güvenmiyordum...olabilir de olmayabilir de diye ortada kalmış bir görüşe sahiptim...hani derler ya fala inanmam ama falsız da kalmam diye onun gibi..
ancak bugün başıma gelenler beni "acaba gerçek mi?" diye düşünmeye sevketti...
2 gün önce diyete başlamaya niyetlendiğimde yapmak istediğim diyet listesinde fındık vardı ve o listeyle diyet yapmamın hoşuma gideceğini düşünmüştüm...ama bi yandan da evde fındık olmadığını ve almak gerektiğini düşünmüştüm...
ve bugün şehirdışından bir akrabamız bayram ziyaretine geldi ve bize oradan fındık getirdi
diğer isteğim de odamdaki gardrobumun üstünün çok sade olduğunu ve biraz renkli çıkartmalarla süslemem gerektiğini ve bunu da satın almaya çıkmam gerektiğini düşünmüştüm ve bayramda beni ziyarete gelen ablamın getirdiği gazetelerin arasından tam istediğim özelliklerde ve sevdiğim çizgi film kahramanlarına ait bir çıkartma seti çıktı
işin daha da ilginç yanı bu misafirler beraberce ve aynı anda geldiler..
ve ben bu şeylerin olması için herhangi bir extra uygulama yapmadım...sadece telkin dinliyorum..başka birşey de bilmem zaten...
yani öyle kağıda yazmak pano asmak gibi şeyler yapmadım...sadece istediğimi ve satın almam gerektiğini düşündüm...(aslında burada pek olumlu olmadığı gibi olumsuzbir düşünce de var...sadece o yolla elde edeceğimi kabullenmiş gibi) ama bunlar elime ne evden dışarı çarşıya çıkarak ne de para verip satın alarak geçmedi...buna rağmen oldu yani...
ne yaptım da bu ufak dileklerim gerçekleşti bilmiyorum :) dediğim gibi hiçbirşey yapmadım özel olarak...keşke o an ne yaptığımı tespit edebilseydim de böyle ufak isteklere tekrar uygulayabilseydim.....
çekim yasası denen şey var galiba...