![]() |
Cevap: benden büyük olan insanlar beni korkutuyor..inadına da onları çekiyorum hayatı fakat ben o konuda daha başka düşünceler içindeyim..belki beni kolay lokma olarak görüyorlar..yani kolayca ezebilecekleri ve üzerinden kendilerini tatmin edebilecekleri biri olarak görüyorlar gibime geliyor..çünkü hepsi akıl verme modunda..ve çok kararlı gözüküyorlar benim söylediklerimi dinlemiyorlar bile..kendileri konuşmaya devam ediyorlar... seni kolay lokma olarak gördüklerini falan düşünmeda canım şöyle bir durum olabilir;şimdiki gençler kendilerinden yaşça büyük olanlara karşı sanki biraz ilgisiz hatta kimisi onları dinlemeye bile zaman ayırmak istemiyor gibi geliyor bana. o nedenle o dominant olgun tipler kendilerine sabır gösterecek birini görünce de hemen açılıveriyorlar.Sendeki ışığı görmeleri yeterli.Ama inan bana senin hakkında kötü izlenim edinmiyorlar tersine senden etkileniyorlar çünkü ona bir insan olarak zaman ayırıp dinliyor ve değer verdiğini hissettiriyorsun. saygılı olmak güzel birşey kesinlikle ama bu saygının ölçüsünü sen zaten biliyorsun.Ailenin dayatmaya çalıştığı gibi kendini ezdirmeye uzanmamalı.Bir de anladığım kadarıyla sizin evde bütün gözler sende. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM. |