| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nazar değmesiSerbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Nazar değmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Güleryüzlü, enerjik bir yapıya sahip olduğum için bazen kötügözlerin etkisinde kalabiliyordum. Ancak dua, spor ve bazı korunma yöntemleriyle bunu çok aza indirgedim. Bazı insanların nedense enerjileri kötü:( insanları bilerek yada farkında olmayarak etkileyebiliyorlar. Çalıştığım yerde bir iki kişinin yanındayken bana ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Güleryüzlü, enerjik bir yapıya sahip olduğum için bazen kötügözlerin etkisinde kalabiliyordum. Ancak dua, spor ve bazı korunma yöntemleriyle bunu çok aza indirgedim. Bazı insanların nedense enerjileri kötü:( insanları bilerek yada farkında olmayarak etkileyebiliyorlar. Çalıştığım yerde bir iki kişinin yanındayken bana bakışlarından sonra "bir anda sol şakağımda bir his oluşuyor, sanki batma hissi gibi ve 15 - 20 sn devam ediyor"..ben hemen dua okuyorum..bulunduğum yer müsaitse esneme hareketleri yapıyorum, yada hemen ellerimi yıkıyorum..vs..kendimi koruyorum..etkisinden korunuyorum...Ancak merak ettiğim birşey var? sorum şu ; bu durum neden oluyor? yani o insanın bana nazarından, yani beğenisinden oluşan bir his mi?..yoksa bilinçli olarak kötü enerji gönderme mi oluyor? yoksa benimkisi psikolojik mi?.. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapabilecek bir yetkilimiz var mı?.. ...yanlız konuyla ilgili gerçekten bilgiye sahip, deneyimli kişilerin cevaplarını bekliyorum..çünkü bilmeyen bir kişinin yorumundan ben veya bu durumda olan bir başkası etkilenebilir..lütfen bu isteğimin değerlendirilmesi ricasıyla ..şimdiden teşekkür ederim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,901
116 Mesajinıza toplam 555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Baleciğim benim bu konuda bilgim yok, fakat benim de bu konuyla ilgili sorum var: bildiğim kadarıyla nazar bilim adamlarınca da kanıtlanmış bir etkidir. Peki hani olumlu düşünüp, olumlu konuşmak daha çok olmluyu hayatımız çekmemizi sağlar ya, peki bu olumluları söylerken kendimizin ya da birbaşkasının nazarı değmez mi, mesela büyüklerimiz hep der ki emziren annelere 'sütüm bol diye aman herkese söyleme nazar değer', bebek geceleri sabaha kadar uyuyosa, 'sakın herkese söyleme nazar değer' vs. derler benim başıma da gelmedi değil 4 aylık bebeğim var ve 'gece iyi uyuyo mu' diye sordular 'evet uyuyo sabaha kadar uyanmadan' dedim ve o günden sonra artık geceleri uyumaz oldu, şimdi soruyorum sizlere sevgili dostlar bu düşünceyi nasıl yeneriz, çünkü biliyorum ki biz böyle nazar değer diye düşündükçe, nazar değmeye devam edecek ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 18
10 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() dua ile beraber koruma kalkanı da nazarda etkili. benim de enerjim çok çabuk düşüyordu çok nazar da değerdi ama koruma kalkanını dinleyerek kendimi çok daha enerjik hissetmeye başladım. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ben de buna benzer bir konu basligini 2 gun once acmistim, gozatabilirsin... YAlniz benim sorunum biraz farkli... Yeni evliyim ve eve girdigimde SIKINTIgeliyor icime , uyuyamiyorum, geceleri kabuslar goruyorum ve titreme, esimden uzaklasma, asabiyet hali ortaya cikiyor... Nazar oldugunu dusunmek istiyorum ama hurafelere inanmadigim icin profesyonel gibi gorunen hoca, medyum vb. insanlarla da muhattab olmak istemiyorum... Ne yapabilirim acaba bir tecruben ya da tecrubesi olan bir tanidiginin buna benzer yasadigi bir olay var mi? Varsa bu olay karsisinda ne yapti , nasil ustesinden geldi... Tugba arkadasina sordum ama lutfen ayni sekilde tecrubesi olan tum forum arkadaslarimdan yardim rica ediyorum, gercekten zor durumdayim ve gecmesini istiyorum... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
10 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Genelde bu tip seyler buyu yapilanlarda oluyor diye biliyorum :/ belki buyuyu bozma duasi vardir kendin okuyunca gecer. Arastirmak lazim. Bilgisayardan internete girince, senin icin bakabilirim |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Banned Üyelik tarihi: Apr 2012 Bulunduğu yer: üsküdar
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() büyü çok güçlü bişeydir öle herkesin bulabilicegi dualar la falan düzelmez işin alimleri yapmalı |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Iste sorunum da isin alimi lim, tanidik ya da bildiginiz guvenilir biri var mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() samsunda güvenilir birini bulsam ben de gideceğim. çok çabuk düşüyor enerjim telkinleri dinlemezsem. bütün gün yataktan çıkmasam yeridir neredeyse |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2012
Tesekkür: 32
57 Mesajinıza toplam 172 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() koruma kalkanı nerden dinliyoruz |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Nazar değmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Güleryüzlü, enerjik bir yapıya sahip olduğum için bazen kötügözlerin etkisinde kalabiliyordum. Ancak dua, spor ve bazı korunma yöntemleriyle bunu çok aza indirgedim. Bazı insanların nedense enerjileri kötü:( insanları bilerek yada farkında olmayarak etkileyebiliyorlar. Çalıştığım yerde bir iki kişinin yanındayken bana ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi