Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

Bu hikayenin sonu nasıl olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum...

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Bu hikayenin sonu nasıl olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kadın yirmi yedi yaşında… Yüreği, kar beyaz soğuklara terkedilmiş ama inat bu ya hala sımsıcak. Düşünceleri kah hayatın gitgide ağırlaşan gerçeklerinde kah aydınlık hayallerde dolaşıyor nefes nefese.. Elinde samur fırçası, geçmişi karalayıp bugünü renklendiriyor hiç durmadan. Renkler kıpır,kıpır , içindeki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Bu hikayenin sonu nasıl olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-08-2010, 10:08 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Bu hikayenin sonu nasıl olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum...

Kadın yirmi yedi yaşında… Yüreği, kar beyaz soğuklara terkedilmiş
ama inat bu ya hala sımsıcak. Düşünceleri kah hayatın gitgide
ağırlaşan gerçeklerinde kah aydınlık hayallerde dolaşıyor nefes
nefese.. Elinde samur fırçası, geçmişi karalayıp bugünü
renklendiriyor hiç durmadan. Renkler kıpır,kıpır , içindeki çocuk
haşarı mı haşarı… Gözleri ise buğulu bakmakta hüzünlere yenik…
Hayatı sorgulamaktan çoktan caymış.

Omuzları bir küçük kız çocuğun şımarıklığını sergilercesine “Bana ne” ifadesinde. Kıpır,kıpır ya içi.. Arayışları var kendisinden bile sakladığı. Bela da geliyorum demez ya… İşte böyle bir anda; ruhu, sanal dünyanın kapısından sızıverir içeri sessiz, habersiz.. Hani şu chat canavarı var ya bu günlerin belalısı. Orada kendisi gibi şaşkın yüreklerin arasında buluverir kendini. Ve… olanlar olur o zaman. Hiç beklenmeyen anda buzda kayar gibi “Hooop” havada bulur duygularını darmadağınık. Sanki başında deli rüzgarlar hiç esmiyormuş, esenler de yetmiyormuş gibi.

Erkeğin yaşı otuz. Hırslı, kendinden emin. Kendisiyle barışık ve yaşadığına memnun. Kahkahası ekrandan yüreklere taşan, mutlu ve duygu dolu bir bulut adam. Eşi ve çocuğu için yaşamakta olduğunu saklamadan kadını davet eder sanal dünyanın sanal aşk oyununa. Acemidir kadın. Belki genç adam da öyle. Oynadıkları oyunun tehlikesinden habersiz bir masalı yaşamaya başlarlar.
Ekranın karşısında nefeslerini tutup beklerler sevdalının
gelmesini. Karşılaşmaları her defasında kahkahaları hatırlatırcasına şen olur. Zamanın koordinatları buluşamadığında, birbirlerine teğet geçtiklerinde, hüzün yayılır gecelere. Uyku tutmaz bekleyişlerde ikisini de. Sabah yeni umutlara gebe başlar. Ve ekranda doğarlar her buluşmayla yeniden.. Duyguların en fırtınalısına yakalanırlar. Birbirlerini gerçekten merak ederler.
Bulut adam kadının açlığından, üşümesinden bile sorumlu tutmaya başlar kendini. Kadınsa adamın yorgun hallerine dayanamaz. Elleri dokunmasa da ellerindedir artık. Birbirlerini el
üstünde tutarlar anlayacağınız.

Günler, aylar geçer…

Hayaller ekranlara sığmaz olur. Artık görmek isterler birbirlerini. Dokunmak sarılmak isterler. Hatta çılgıncasına sevişmek…
Kadın kıvranır onsuzluğun acılarında.. Özlem şiddete
dönüşür. Acıtır… İşkencelere yatırır kadını. Oyun değildir artık
bu. Aşk ekranda değil hayatın ta içinde yaşamaktadır.

Bulut adam sorar durmadan ;
-N’olacak şimdi…
Kadın, adam kadar cevapsız…
“Bilmiyorum” der.”Bilmiyorum”
Artık sorgulamalar başlar duyguları …

“Bu nedir?…Bunun adı ne..?”
Kadın aşkı tanımlar ama çare değildir tanımlamak.. Yaşananlardır gerçek olan. Hissedilenlerdir. Her sevdanın başını bir karabasan bekler ya…Beklemese sevda denen şey olmaz zaten. İşte bu bir sevdadır ve başında karabasanlar. Kadın unuttuğu aşk gözyaşlarını hüzünlere, sancılara, onulmaz ağrılara boyar, alaca bulaca. Artık her şeye gözlerindeki buğuların ardından bakmaktadır. Ve ekrana şunları; buzların arasından aldığı yüreğinin kalemiyle yazar. Yüreğini buzlara iade etmek üzere…

“Beni ignore et*.Ne olur bunu yap.”
Bulut adam şaşkındır belki ama adı gibi bilir. Doğru olan budur. Düşünür bir süre.Susar ekran. Susar kadının yüreği… Ölüm
anıdır bu.Verilen son nefestir sanki..

“Sevdam Hayır dese” ” Sensiz yapamam dese” diye bekler nefes almak için. Bulut adamın suskunluğu bozduğu yerde ölecektir kadın.. Bunu ikisi de bilirler. Bir yazı belirir ekranda çaresizce okunan

“Netten çıkıyorum o zaman” “Hoşçakal”
Mavi üzerine siyah yazılmış sözcükler kararlı ve kesindir… Titreyen ve cansızlaşan parmakları son bir kez tuşları gezinir kadının “Hoşçakal”

Düşer Bulut adamın gülen yüzü ekrandan. Ve Kadın ???????…

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 10:16 AM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bu hikayenin sonu nasıl olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum...

Ve kadın hayatına kaldığı yerden devam eder.
Alt 06-08-2010, 10:23 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

:DDDD süpersin hazal.Ben sanmıyorum ama kadın demek aşk demek :)) ondan baya sallanır gibi geliyor bana :)))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 10:26 AM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:DDDD süpersin hazal.Ben sanmıyorum ama kadın demek aşk demek :)) ondan baya sallanır gibi geliyor bana :)))
O senin hüsnü kuruntun.
Alt 06-08-2010, 10:27 AM   #5 (permalink)
bigokyanus
Guest

Bir rüyadan uyanır ve haline şükreder.... Bir zaman sonra kıymetini bilecek , onun için gerçekten emek sarfedecek, özveride bulunup fedakarlık edecek birini bulur. Ve aşkın sanal olmadığını , sözlerle kurulmadığını , kumanda ile yaşanılmayacağını anlar... Güneşin doğuşunu sevdiğiyle izlerken, içine aşkı da doğurduğu için mutludur...
Alt 06-08-2010, 10:28 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

ve kadin... gozlerinden akan yaslarla vucudundaki butunlugu bozarak, yuregindeki el buyuklugunde yutkunamadigi aciyla.. siyah ekrana bakmaya devam eder.
Alt 06-08-2010, 10:51 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold

Bulut teselliyi karısının kollarında ararken kadın, yarım eksik kalmış bedeniyle herşeyi kabullenip ölümü bekler sessizce...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 02:37 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

Fikirleriniz için teşekkür ederim :))
Alt 06-08-2010, 07:03 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold

Bak beğenmediysen söyle hemen değiştirelim kumsal...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2010, 07:55 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

. .ve kadın yaşadığı hayal kırıklıklarına bir tanesini daha ekler. Önnce bir kaç gün acı çektiğine kendini inandırır ama aslında o acı değildir. Bunu kısa zaman sonra anlar. Hatta yanlış yaptığını bile düşünür ama sonra kendini yargılamaktan vazgeçer çünkü aklına dieğerleri sürüklemişlerdir onu öyle davranmaya. Hayattan silmişlerdir onu ve o da sonunda sadece 'internette' yaşayan biri olmuştur. O an kalbinde bir şey hisseder. Yarım bi insan olduğunu düşünür. Yarı yaşam diye buna denir, diye geçirir içinden. Bir türlü başa çıkamaz, düşünemez, ses çıkaramaz, susamaz da aynı zamanda ama. Labirenttedir sanki ama tek koridordan ibaret bir labirent. Uzuun ince bir yol gibi bir labirent. Gözlerini kapar, 'Kalbe giden yol bu mu' diye sorar karanlıkta baktığı gözlerine. Gözlerini açmak ister, açamaz. Dener ancak bir şey buna izin vermez. Kendi gözlerine öyyle bakakalmıştır. Kendi gözlerinden kendi hayatını görür. İncinmiştir, kırılmıştır, her anında ikilemde kalmış, verdiği her kararda üzülmeye mecbur kalmıştır. Bazen çok mutlu olmuştur, tamam ama bu ona yetmemiştir. Dürüst olmak gerekirse elindekilerle yetinmemiştir. hep daha fazlasını istemiş, elinde hiç bir şeysiz kalmıştır. Bi an irkilir ve hayalinde gözlerinin kendisinden kaçtığını görür. Dayananamıştır. Naptığını, ne istediğini kendine bile itiraf edememesi yüzünden gözleri bile kendisinden kaçmıştı ama bu nasıl bi saçmalıktı? Bi insanın gözü kendisinden nasıl kaçardı ki? Peşinden koştu, 'buraya gel! Sen benimsin' diye bağırdı, çağırdı, kurabiyeden yapılmış vazoları, ateşböceklerinden olan ışıldıkları kırdı. Koştu koştu ve yoruldu. Son bir güçle doğruldu, 'gel buraya, sen benimsin' dedi. Gözleri durdu, ona doğru döndüler ve yine gözlerinin içine baktılar, şunları söyleyerek: 'Sahiplendiğin hiçbir şey senin olmadığı gibi bizler de senin değiliz.' Bi anda gözleri kayboldu, hayatı hayatına kavuştu. Kendine geldi, gözlerinden süzülen sıcak anıları masadan selpak mendilini çıkararak sildi, 'artık yeter, yetmeli' dedi. Karşısında o site vardı. Yöneticiden profilini silmesini istedi ve oradan ayrıldı. Artık gerçekten varolmak için ilk adımını atmıştı. . .
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks