26-04-2011, 12:43 AM
|
#3 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bizim buralarada uğrarmı dersiniz? Alıntı: gülücan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kişisel gelişim yöntemleri bir hayli ilgi alanıma girmesine rağmen bulunduğum şehirden dolayı uygulamalı olarak öğrenme fırsatını hiç yakalayamadım.kolay kolay gelirmi buraya onuda bilemiyorum.sadece netten teorik olarak öğrenilebileceğede benzemiyor.yani nekadar geşliştirebilirsin kendini.ne dersiniz ben bunu gerçekten istersem bizim buralarada uğrar mı dersiniz?Bu kader olmamalı değilmi.ama biran öncede başlayayım istiyorum öğreneyim yani.. | eskiden bende senin gibi düşünüyordum kitap okumakla, nete girmekle olmaz diyodum hatta okuduğum kitapların çoğu bilgiyi bir yerde kesiyor sonrasını ancak seminer yada eğitimlerde öğrenebileceğimizi söylüyordu ama yavaş yavaş kişisel gelişimin temelindeki en güçlü motivasyonun inanç olduğunu ve bi kere değişmeye niyetlendiysen devamının geleceğine kanaat getirdim bence her hangi bir çalışmaya katılmaksızında başarıyı elde edebilirsin ben sadece otohipnoz ve eft kursuna gittim ama onuda üstüne düşmediğim takdirde uygulamıyorum yani velhasılı kelam aslında tek ateşleyici güç sensin sen iste yeterki burdan bile hemen hemen tüm yöntemleri öğrenir ve uygularsın ha bi eğitim seminer yada çalışma pekiştirir ama bence bu tek kişilik bir zaferede dönüştürülebilir ben yavaş yavaş bunu meyvelerini toplamaya başladım mesela, asolan tek ve tek başına irade ve inanç gücünle herşeyin üstesinden gelmektir gerçek olan zafer budur, bence bunu herkes yapabilir, sevgiler |
| |