03-08-2011, 10:55 AM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: istanbulda yaşıyorum ama aklım hala ankarada..kafam çok karışık.. Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Ben Ankara'dayım ve eşim gece 12 , 1 lere kadar çalışıyor .
Çok katı tanımlamaların var , bir de evlilik meselesine neden bu kadar taktın anlamadım .
Hayat evlilikten ibaret değil ve sadece mutluluk evliliğe bağlı değil !!!
Bir iş bulup çalışmayı denedin mi? Ayrıca babanın yerinde olsam ben de deniz manzarasını , çok sevdiğim eşimle geçen hatıralarla dolu bir evi bırakmazdım . | Allah mutlu mesut etsin öncelikle...eşinizin mesleği nedir bilmiyorum..o yüzden çalışma saati hakkında yorum yapamayacağım...ancak babam gibi devlet memuru olup büroda çalışanların çoğunun sabah 9 akşam 5 olduğunu görmüştüm ankarada yaşadığım süreç içinde....eşinizin kendi işi varsa veya ticaretle uğraşıyorsa tabi ki çalışma saati farklılık gösterecektir...ben de zaten mümkünse eşimin bir devlet memuru olmasını istediğimi söylemiştim önceki mesajımda...
evlilik meselesine neden bu kadar düştüğüme gelince...artık belli bir yaşa geldim ve kendi yuvamı kurmak istiyorum...bu yaştan sonra ben gelip geçici çıkma tarzında ilişkiler yaşamak istemiyorum...ama hayatımda aşk istediğime göre bunun kalıcı olmasını...yani eş olarak olmasını isterim...evliliği çok istemememi neden garipsediniz ki ? hem sevdiğim şehire ankaraya başka hangi sebeple gidip yerleşebilirim ki ?
geçmişte bir iş hayatım oldu 4-5 sene kadar çalıştım..ancak çok berbat bir deneyimdi...insanlarla anlaşamadım....annem vefat edip babam da emekli olunca bırakmak zorunda kaldım zaten iyi gitmiyordu...şimdi evde annem olmadığı için evin çamaşırı bulaşığı..fatura takibi vesaire gibi işleri bana kaldı...ayrıca babam benden ilgi istiyor..şu durumda işte çalışmayı istememeyi haklı görüyorum... |
| |