24-10-2009, 11:54 AM
|
#24 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayattan beklentiniz nedir? benim beklentilerim...ilk başta tabi ki kendimi değiştirmek..insan kendini değiştirirse hayatı da ona göre değişir diye düşünüyorum..
kendimi değiştirmek demişken kendimde değişmesini istediğim şeyleri (yani beklentilerimi) sıralayım...
1- kendine güveni ve saygısı olan..ve daha da önemlisi bunu dışarıya da hissetirebilen...
2- Sevgi eksikliği çekmeyen ve sevgiyi dışarıda aramayan, sevgi görmek için olmadık abartılı çabalara girip millete rezil olmayan..
3- Hatalarını kusurlarını bilen, ancak bunlar için hayatını zindan etmeyen ve onları olabildiğince aza indirmiş birisi olmak..
4- kendine ait zevkleri, düşünceleri, kuralları ve kriterleri olan ve her konuda karşıt görüşlerden çekinmeden rengini belli edebilen..
5- karşı cins tarafından beğenilen hoş bulunan, veya karşımdakinin tipi olmasam bile bir başkası tarafından beğenilebilir olduğum düşünülsün istiyorum..
6- güleryüzlü olmak ve insanlara elektriğimle huzur veren biri olmak istiyorum...yanımda olmaları ve konuşmaları isteğini yaratmak istiyorum
7- kararlı, ne istediğini bilen ve kararları gereksiz vakit harcamadan verebilen ve doğru veren bir insan olmak istiyorum
kısacası benim baya baya bir reformdan geçmem gerekiyor..çünkü içimi de dışımı da beğenmiyorum... |
| |