![]() |
Cevap: oldu mu ki :) ? verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.ben ona olan sevgimi anlatamam ,uzun hikaye biraz.aslında oda söylemez.ama en azından biliyim istiyorum. bide derler ya hani birbirinin seven iki insanında telepatik bağı yüksel olurmu.anne çocuk gbi,kardeş gibi.bununla bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum.bakalım zaman göstericek onun olup olmadığını. umarım belli olurda en yakında zamanda. buraya yazarım. ((: |
Cevap: oldu mu ki :) ? bence kendine daha çok değer ver.Seven insan açık net söylesin seni seviyorum, sana aşığım, bu sevgiyi daha fazla saklayamıyorum desin.Öyle gizliden aramakmış, sesini dinlemekmiş geçicen onları.En olmadı bi çiçek yollasın yazsın duygularını bunlar zor şeyler mi yaa. |
Cevap: oldu mu ki :) ? bazen gerçekten zor 12389 |
Cevap: oldu mu ki :) ? Alıntı:
"Sev seni seveni yerle yeksan olsa; sevme seni sevmeyeni Bağdat'ta sultan olsa." zeyy cim üzme kendini mutlu olmayı hakeden pırıl pırıl bir yüreğin var. Çok duygusalsın sen hissedebiliyorum bunu yazdıklarından ama mutlu olmayı hakediyorsun ve değerlisin bunu aklından çıkarma. Ve eminim mutlu günlerinin yakın olduğuna. Hayatın için her zaman en doğru kararları vermeni diliyorum. NOT: Anam yine bir ton yazmışım aşk meşk konusu olunca dayanamayıp sazı almışım elime. :D Ben de böyleyim işte. Hepinizi seviyorum çok. Sevgiyle kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |