![]() |
oldu mu ki :) ? arkadaşlar meraba.dün gece feyse gezinirken sevdiğim çocuğun,onuda beni sevdiğini tahmin ettiğim kişinin resmine bakıyodum.öyle bi içimden ara artık,ara beni dedim resmine bakarak delice :) bugün özelden bi no aradı ,sesimi dinledi.sonra ben konuşmıcaksn niye arıyorsun diye kapadım.sizce o muydu?ben ona telepatik mesaj yollamış olabilir miyim ?sevincli yorum almak istiyorum blissy |
Cevap: oldu mu ki :) ? ya kimse niye bişi yazmamış ağla2 |
Cevap: oldu mu ki :) ? evet o olabilir .. madem böyle bir şey var sen söylemeyi dene ? .. neden ondan bekliyorsun ki .. en fazla hayır cevabını alırsın .. |
Cevap: oldu mu ki :) ? Bir dahaki sefere araması için değil konuşması veya hislerini söylemesi için denersen daha net anlamış olursun olup olmadığını. ;) Ne istediğine her zaman çok dikkat etmeli insan. Sevgiler. |
Cevap: oldu mu ki :) ? dün yine arandım özel numaradan.yine onun olduğunu düşünüyorum ama sanırım haklısınız.bu sefer yine kısa ve daha net birşeyler söylemem lazım ama ne sadanim sadanim |
Cevap: oldu mu ki :) ? Sevdiğini sen söyle madem onunda seni sevdiğine eminsen..Sonradan pişman olmak daha mı iyi ya onu başkasına kaptırırsan ;) |
Cevap: oldu mu ki :) ? gönülsüz bir mesih kadar isteyebiliyoruz işte :)) mavi tüyü istiyor.. ancak mavi tüyü ya da ona sahip kendimizi hayal edemiyoruz :) benim de en büyük sorunum kendim için ne istediğimi tam olarak anlamlandıramamak belki de :)) sitede bir konu okudum.. henüz uygulamaya geçmedim ama başlayacağım.. shamanic ti yanılmıyorsam yazan tezahür ettirmenin kaybolan sırrı.. yararlanabileceğinizi umuyorum sizin de :)) |
Cevap: oldu mu ki :) ? Kendine güven diniyosan telepatik olmuş olabilir var öyle huyları o telkinin :D |
Cevap: oldu mu ki :) ? Alıntı:
|
Cevap: oldu mu ki :) ? evet ya güçlü bi telkin o baya oluyo telepati bana çok oldu açıkcası, hatta telkinlere ara verdiğim dönemlerdede olabiliyo. bizzat ben atakan bey'e sormuştum zamanında oda onayladı :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM. |