01-06-2009, 03:31 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir Garip Soru ;) merhabalar cadi_bm..
kişiye özel hazırlanan kısmet açma telkinlerinin siparişi oldukça yüksek... bu güne kadar bana gelen geri bildirimlerde hep olumlu yönde oldu..
konu başlıklarının isimleri farklı olsada temel aynı mantık üzerine kuruludur..
yaşamda memnun olmadığımız.. değiştirmeye çalıştığımız durumlar; bilinçaltımızda ki yanlış kodlarımız sonuçlarıdır..
üzerine konuştuğumuz konuyu ele alalım..
diyelimki ben bir türlü evelenemiyorum.. düşüncelerim evliliği kabul etse de nedense karşıma ya istediğim gibi birisi çıkmıyor ya da çıkanlar benim isteğimle uyuşmuyor..
ben neden böyle diye günlerimi düşünürek geçirirken .. benden daha çirkinler yakışıklı çocuklarla mis gibi arkadaşlıklar kuruyorlar ben den daha az sevdiği insana değer verenler.. gerektiği gibi eş olmayı bilmeyenler ( bu düşünceler bana göre o anki ruh hali içindeki değerlendirmelerim ) evleniyorlar ve gayette mutlular..
onlar ile benim aramdaki fark evliliğe ilişkiye bakış açısı farklılığı.. yani bilinçaltımdaki kodlamalar..
işte telkinler bu kodlamaları yeniden yapılandırmak üzerine olduğu için başarılı sonuçlar alınır.. ya da bunun için ruh eşini bulma kısmet açma gibi telkinler hazırlanır..
yaşamda her yeni günün güzellikleri sana ve sevdiklerine kolaylıkla sunması dileklerimle..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |