Öncelikle merhabalar.Üye oldugumdan beri sürekli basliklari okuyup anlamaya kafamdaki sorulari cevaplandirmaya calisiyorum ama her baska baslikta sorularim artiyor.
Mesela Tezahür ettirme konusunu okuyup bir niyet veya istek defteri ayrica onaylama ve sükür defterleri edindim.Buna göre ben önce en yüksek niyetlerim icin özel bir kutu hazirladim icine isteklerimi yazip koydum. ayrica isteklerimi bir defterede yazdim ve cümlelerimi sunu yapmaya azmettim,niyet ettim bunu veya daha iyisini kabul ediyorum seklinde olusturdum hep.Yalniz bunlari deftere her gün tekrar tekrar yazmam gerekiyor mu?Birinci sorum bu.
Ikinci olarak sükür defterimede sahip oldugum hersey icin sükür cümlelerimi yazdim.Bu cümlelerde tekrar tekrar hergün yazilmali mi yoksa bir defa yeter mi?Bu da ikinci sorum.
Ücüncü olarak onaylama defterim var.O defterede yüksek niyetlerimle ilgili ayrintili onaylamalarimi yazdim.Onaylama cümlelerim ise bunu deneyimlemeyi seciyorum seklinde oldu.Simdi bu onaylamalarida hergün tekrar tekrar yazacak miyim ve bu yazmalarin belli bir gün sayisi var mi yani 1 hafta 2 hafta gibi.Ücüncü sorumda bu.
Birde olumlama konusu var.Iste bu olumlamalar nedir ne zaman yapilmalidir anlayamadim.Olumlamalarda daha cok su anda sahipmisim gibi cümleler olusturuluyor.Iste tüm bunlarin siralamasini ya da ne zaman hangisinin yapilmasi gerektigini karistirdim.Dördüncü sorumda bu olumlamalar.
Lütfen yardim edin en iyisini yapayim derken sacmalamak istemiyorum.Acil cevaplarinizi bekliyor simdiden cevaplariniz icin tesekkür ediyorum