merhabalar.
sorum aslında birazda telkinlerle ilgili.
benim duruşum,yüz ifadem çok solukmuş.canlı durmuyoruşum.dertli,sürekli bir sorunum var gibi,durgun duruyormuşum.
ben değil başkaları öyle söylüyor.
normal duruyorum ama yanımda bulunan kişi bir derdinmi var diyor.hiçbi derdimde yok gayet mutlu olsam bile.üstelik çokda gülen bir insanım ama sürekli,ya da normal durup dururkende gülünmez.ama normal durduğumda dertli gibi duruyormuşum.mesela bilgisayara bakıyorumya,ya da şu anda konu yazıyoruum.babam geliyor ve noldu niye böyle duruyon derdin mi var diyor.nasıl duruyorum anlamıyorum.
bu görünüşümden kurtulmak için napacağım bilmiyorum.canlı durmuyormuşum.nasıl düzelteceğim bu yüzümü bilmiyorum
yardımnı olursanız sevinirim.mesela huy olarak ne yapabilirim,yüzümün soluk durmaması,canlı durmak için napabilirim.burdaki telkinleri dinliyorum ama düzenli ve yeterince değil.tabiki düzenli dinlemeye başlayacağım ama bu telkinlerin benim canlı durmama katkı sağlarmı merak ediyorum.sizce bu gerçekleşirmi?tekrar söyleyim benim bu dertli,kederli görüntümden kurtulmak için ne yapmam gerekir önerileriniz varmı
bu da pskolojik birşey o yüzden bu siteye de yazıyım sorumu dedim.belki yardımınız dokunur.
inanın ciddi bir durum,her gören dertli tasalı melankolik zannediyor