Merhabalar öncelikle dinleyeli 2 gün oldu. Bu siteye de yeni katıldım. Nlp ve psikoloji dalında çoğu şeyi daha önceden inceleyip araştırdım ve eğitim psikolojisi ve kişisel psikoloji eğitimi aldım üniversitede (şu anda müzik öğretmeniyim). Kişilik olarak içime dönük ya da moral olarak çökmüş birisi değilimdir. Genelde rahat ve huzurlu olurum. Ama normal insanlar gibi arada bir de huzursuz olduğum durumlar da olmuyor değil. Bu siteyi 2 gün önce buldum ve hemen aranıza katılmayı düşündüm. Beyinsel ve psikolojik etkilerin ne olduğu konusunda deneyim ve tecrübelerim de var. (mesela reiki konusunda alt yapım olmadığı halde mahallemizdeki birisinin sen reiki konusunda çok iyisin demesi gibi) insanları iyileştirme özelliklerim (kimse yanlış anlamasın lütfen kendimi övme gibi bir niyetim yok). Beyinsel yönden kuvvetli olduğumu çok erken yaşta fark ettim. Kova burcuyum ve 7 aylığım (halk arasında yedi aylıklara ne denir bilirsiniz) daha zeki olduğumu söyledikleri için belkide kendimi ona odakladım bu olabilir ama okumayı ve yazmayı 5 yaşımda kendi kendime söktüm (görüp yapma taklit özelliğiyle). 6 yaşımdan beri piano çalıyorum (gitar - keman - viyola - piano bu enstrumanların hepsini zaman içerisinde kendi kendime öğrendim ilk olarak pianoyu çalmaya 6 yaşımda başladım) ki zaten bu faktör de müzik öğretmeni olmamda büyük önem taşıyor. İnsanların nelerden hoşlandığını ya da neleri sevmediğini o anki psikolojik duygularını her zaman doğru olarak değerlendirir ve yüzüne anında söyleyebilirim. Kişisel olarak kendimi övdüğümü sananlar olabilir (sorun değil
) öyle sanmakta özgürler. Şimdi daha 2 gün olmasına rağmen dün gece çok rahat fark ettim etkileri bir seferde üzerimde olumlu yönde gelişimde bulunmaya başladı yalnız...
Gece dinlerken bana verdiği etkiler sırası ile ;
-İlk 1.5 saat içerisinde midede ekşime ardından dün ve bugün için
-Ağzımda şekerimsi bir tat,
-Ters düşünceleri bir anda unutma, ÖRN: (bugün gene kesin ters bişey olacak)
-Dik yürüme (sanırım daha emin ve dik yürüyorum şu anda)
-Artık dışarıdaki detayları daha fazla zihnimde tutabiliyorum. (örn güneş bugün daha fazla enerji verdi gibi hissettim.)
-Tepkileri elbette bekliyordum (parapsikoloji ve telekinesi üzerinde de yapabildiğim şeyler var) ama bu sonuç çok erken geldi...
-Bir de kendi adıma ileride cd yaptırmayı düşünüyorum.
-Bu mesaj bir nevi kendimi tanıtma gibi gözükse de asıl amacım üzerimde bıraktığı etkilerin benim için ilk ve ikinci günden normal bir etkisi olduğu sorusu muydu...
-Çok başarılı bir sunum yardımlaşma tekniği ve pozitif bir etkiniz var bu konuda da Tebrik etmek istiyorum sizi.
Bunların oluşmasının sebeplerini öğrenebilir miyim sizden diyecektim...
Bilgilendiriseniz sevinirim iyi günler dilerim...
Burukan...
TEŞEKKÜR EDERİM...
(SANIRIM ÇOK FAZLA KONUŞTUM)