![]() |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Alıntı:
hangi telkinleri satın aldınız ve ne gibi etkileri oldu.. anlatırsanız çok seviniriz.. esenlikler güzellikler... guitar |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? ilk dinlediğinde etkili olduğunu düşünmenin sebebi, değişimi farketmen olabilir. ama aradan 5 ay geçmiş, bu telkinler tam anlamıyla etki etmiş olmalı. ama şu var ki insanın direk bilinçaltına etki edince, insan kendini hep öyleymiş gibi zannediyor. bu mükemmel değişimin farkına varamayabiliyor. 5 ay öncesinden çok daha iyisin. sadece bunu farkedemedin. dinlemeye devam et. daha da iyi olacak :) |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? kutayhun ucretli olanlari dinlemedim ben ama almayi dusunuyorum.alipta dinlersem paylasirim |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Juger dinlemeye devam edyrum ama haftada 2 gun 8 saate indirdim.yeterli midir?4ay kadar hergun dinlemistim. faydasi oldu yine tabii... |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? isme özel olanlardan kaç tanesini ardı sıra dinledin |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? mrb benn 2 haftadır ücretli telkinlerden erkekleri çekin telkini dinliyorum etkisini görürsem yazarım henüz bişey yok :) |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Alıntı:
ben tüm beyin kapasite telkini dinliyorum .. ben etki ettiğine inanıyorum .. bugün 9. günüm .. çok bariz bir etki görmedim .. daha atomu parçalayamadım .. şaka şaka :D .. sınav sonuçlarım yükseldi .. |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? hocam bence telkinler etki ediyor.. ben eril enerji telkinini dinledim.. yüzde yüz beyin kullan telkinini dinledim... inanılmaz etki ediyor... |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Bazı arkadaşlar mesajlarla sormuş boy telkini ile ilgili. Aradan çok zaman geçmesine rağmen bir daha cevap veriyorum. Şu an tam hatırlayamıyorum ama yaklaşık 1-2 ay falan dinledim. İlk anda kafamda inanılmaz ağırlık oldu ve yaklaşık 1.5 sm uzama oldu (o zaman yanılmıyorsam 24 yaşındaydım). Sonra diğer telkinleri de dinlemeye başlayınca uzama durdu. Bundan sonra boy telkinini dinlememe rağmen faydası olmadı. Ama bence 25 yaşa kadar olanlarda yaşına göre faydası ola bilir. Daha küçük yaşta dinleyeceklere çok daha faydalı olacağını düşünyorum. Ve boy telkinini kulaklıkla dinlemek bana daha fazla etki yaptı. |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Burada söylenmiş mi bilmiyorum ama boyu çok ama çok takıntı yapıyorsanız ve bu hayatınıza kötü etki ediyorsa psikolojik anlamda rahatlamak için bir süre (ve ya her zaman) gizli topuklu ayakkabılar da kullana bilirsiniz. Gerçi 7-8 cm olanlar normal ama 10 cm kadar olanları bile var. Yani kullanın boyu uzun olmak (en azından olduğunuzdan uzun olmak) neymiş beyniniz bunu bilsin ve psikolojik olarak rahatlayın. Bazılarınız boyu uzun olmanın pek de abartılacak bir şey olmadığı kanısına vara bilir. Bazılarınız da uzun boylu olmanın güzel bir şey olduğunu düşünmeye devam ede bilir ama bunu kafaya takmaz. Ben bir çok ücretli telkin aldım ve dinliyorum, faydasını gördüm ve görmekte devam ediyorum. Çok uzun zamandır elde etmeme rağmen bir türlü dinlemediğim fotografik hafıza telkinini de inşallah gün itibarile dinlemeye başlıyorum. Etkilerini zaman-zaman bildireceğim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |