Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/615852-ucretli-telkinlerden-hangilerini-dinlediniz-ve-nasil-faydalar-gordunuz.html)

Alice in Wonderland 28-07-2011 12:06 PM

Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz?

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803560)
25889 tevafuk ;) Hayal ettiğinden daha güzel yaşayasın hayatını ;)

Amin inşallah hepimiz :)

sevvim34 28-07-2011 10:47 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803528)
İsme özel bir çok telkin dinledim ve etkisi oldu, ama somut olsun diye yazıyorum boy uzatma telkinini dinledim ve 24 yaşındayken boyum yaklaşık 1.5 cm uzadı.

25889 inanılmaz...

Ne kadar süre dinlediniz ve ne kadar sürede etkisini gördünüz acaba??

ELPARANOID 29-07-2011 07:50 AM

Alıntı:

sevvim34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803610)
25889 inanılmaz...

Ne kadar süre dinlediniz ve ne kadar sürede etkisini gördünüz acaba??

yaklasık 1-2 aya etki gösterdi, sonra farklı telkinler dinledim ve işin büyüsü bozuldu galiba))

YESHAPPY 01-08-2011 09:31 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803623)
yaklasık 1-2 aya etki gösterdi, sonra farklı telkinler dinledim ve işin büyüsü bozuldu galiba))

Nasıl bozuldu?????

ELPARANOID 02-08-2011 08:19 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803852)
Nasıl bozuldu?????

yalnızca boy telkinini dinlemeleydim saniyorum. cok suratle boyum uzuyordu ama ben diger telkinleri de dinlemeye basladim ve uzama durdu. diger telkinleri simdi tam olarak hatirlamiyorum.

iplik.tkmn 04-08-2011 04:27 PM

oğlum 6 yaşında depresyon dünde kaldı telkinini beraber dinlliyoruz çünkü beraber uyuyoruz...ısarrla dinlemesin deniyor ama ...mecburen dinliyorsa ne gibi bir sıkıntı olur...ben depresif biriyim ayın 1-2 haftasını mutlaka bunalımlı geçiriyorum ne yapiyim karar veremedim...degerli fikirlerinizle beni aydınlatırsanız çok sevinirim...
depresyon telkinini dinlemeyi bırakmalı mıyım oğlum için...

iplik.tkmn 04-08-2011 04:31 PM

buarada işin büyüsü bozuldu diyen sevgili arkadaşıma bende katılıyorum...hoş bir degişim rüzgarına kapılmıştım dinlemeye ilk başladığım zamanlarda...telkinler zaman geçtikçe sanki artık bana hiç işlemiyormuş gibi...hiç etki etmiyormuş gibi bir hal aldı...yinede dinlemeye devam ediyorum fakat o değişim rüzgarı esmiyor artık bende de...

ELPARANOID 06-08-2011 08:28 PM

Alıntı:

iplik.tkmn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804004)
buarada işin büyüsü bozuldu diyen sevgili arkadaşıma bende katılıyorum...hoş bir degişim rüzgarına kapılmıştım dinlemeye ilk başladığım zamanlarda...telkinler zaman geçtikçe sanki artık bana hiç işlemiyormuş gibi...hiç etki etmiyormuş gibi bir hal aldı...yinede dinlemeye devam ediyorum fakat o değişim rüzgarı esmiyor artık bende de...

Isin buyusu bozuldu derken, ben kendim bozdum buyuyu y789
Yani yalnızca boy telkinini dinlemeye devam etseydim boyum daha da uzardi, ama maalesef ben diger telkinleri de dinlemeye basladigim icin sanırım bilincaltım boya odaklanmayi birakti.

gokcee 06-08-2011 11:44 PM

arkadaşalr yorumlarınızı heyecanla okuyorum.ücretli telkin alan kişi sayısı daha fazladır sanırım.lütfen değerli yorumlarınız yazın ve bizlere yol göstersin yorumlarınız.

imported_Angel 07-08-2011 01:06 PM

Alıntı:

iplik.tkmn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804004)

ben de zaman zaman bu hisse kapılıyorum...bu durum şöyle de olabilir..
ben mesela bir keresinde 2 ay boyunca sadece ego ve suçluluk dinlemiştim başka birşey eklememiştim..aynen dediğin gibi ilk haftalar etkisi olmuştu..hatta beyin yeni birşey öğrendiği için başta ağırlık hissi de olmuştu sonradan geçmişti ve hiçbir şekilde etki hissetmemeye başlamıştım...ama başka telkinler eklemeye başlayınca diğer eklenen telkinlerin yeni olmasının etkisiyle yine birşeyler harekete geçmişti....

galiba işin sırrı belli aralıklarla yeni telkinler eklemekten geçiyor..çünkü beyin sürekli aynı telkinleri dinleyince bir süre sonra kanıksıyor...eski dinlenenlere ara vermek sonra tekrar dinlemek veya başka yeni telkinler eklemek lazım ben öyle anladım.....ha diyelim ücretsizlerin hepsini listemize aldık ve yine kanıksama durumu varsa ücretlilerden alarak listeye eklemek gerekicek sanırım...çünkü benim de ücretsiz olanlardan dinlemediğim nerdeyse kalmadı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.