![]() |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Bende ücretli telkin yok, işe yarayıp yaramadığını yazman çok iyi olmuş. Çok çok teşekkür ederim. Güzel bir konu oldu. |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? sineff fotografik hafıza ile ilgili telkin hakkıdaki düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Benim de çok merak ettiğim, almak istediğim bir telkindi. Ayrıca ben de kardeşim için hiperaktivite telkini almıştım ve faydasını çok açık görmüştük. Atakan Beye bu çalışmalarından dolayı buradan da teşekkür etmek istiyorum. |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? ben; kilo alma atalardan özgürleşme kusma korkusu ruh eşini bulma hayatını sevgi ile doldur pozitif düşün telkinlerini aldım. daha 15 gün oldu. şu an herşey harika gitmekte . ilerleyen günlerde bilgi veririm size :=) |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Alıntı:
atalardan özgürleşme telkin cd hakkında içeriğe ulaşamadım. bu cd kuantum arınma da olduğu gibi atalardan özgürleşme içeriğine mi sahiptir? |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Alıntı:
|
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? merhaba, kilo verme ile ilgili ücretli telkin yaptırıp kilo veren oldu mu acaba? Lütfen cevaplarınızı bizden esirgemeyin:) Sevgiler.. |
|
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? hayatını sevgi ile doldur cd si nerde .ben bulamadım |
Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? İsme özel bir çok telkin dinledim ve etkisi oldu, ama somut olsun diye yazıyorum boy uzatma telkinini dinledim ve 24 yaşındayken boyum yaklaşık 1.5 cm uzadı. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |