14-01-2012, 12:41 AM
|
#15 (permalink)
|
Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evet ilk başlarda telkinler işe yarar gibiydi... Arkadaşlar,yorumlarınız için tşk ederim.Çalışmış olduğum işin gereği,ben gün içinde bu cd'leri dinleyemem.Yolda,işe giderken,eve dönerken ve usb ile gece tv'den dinliyebiliyorum ancak.Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan evvel,ego,kendine güven,koruma kalkanı gibi ücretsiz müzikleri indirip dinledim.Ancak.bu çalışma yapıldıktan sonra önceki müzikleri dinleyip,çekirdek inanç sonrası verilen müzikleri dinlemem önerildi.Ne var ki,liste çok uzun dinle dinle bitmiyor.Gece tv'de açıp yatıyorum,ne kadar faydası oluyor onu da bilmiyorum.Sesi olabilediğince kısıyorum çünkü aile bireylerimin rahatsız etmek yada dikkatlerini üzerime çekmek istemiyorum.Kulaklıkla bir kaç kez dinlemeye çalıştım ama kullağımdan çok defa çıktı,uyku hali tabii...TV'den açıyorum artık gerçi en fazla 15-20 dk.dinliyebiliyorum.Sonrası uyuya kalıyorum.İşten çok yorgun geldiğim için,uyuya kalıorum.Listemde çok yüklü yanılmıyorsam 24 adet müzik var.Hepsi,ayrı konular onu belirtiyim.Aynı konuları ayrı müziklerden dinlemiyorum.Yani sözün özü,değişimi istediğimiz için biz burdayız.Bende istiyorum,önerilerinize açığım.Birde olumlama cümleleri verdiler.Onları ne zaman söylemek lazım gelir?İllaki ayna karşısında olmak mı gerekir?Bir de bu müzikler sanki beni pısırık mı yaptı anlamadım,şimdi kızsam bile ses çıkarmıyorum çoğu kez haklısın deyip geçiyorum kişilere..ilginç..Buda canımı sıkıyor benim.Hizmetkar gibi millet için koşturuyorum..Yani müzikleri alma nedeni mi daha çok yaşar hale geldim.Burasıda beni düşündürüyor..Ben bu huyumdan kurtulmak için almıştım müzikleri,ama şimdi bu huyumu daha yoğun yaşıyorum,daha fazla efor sarf ediyorum..Dediğim gibi önerilere açığım..Teşekkürler... |
| |