Selam arkadaşlar bir kaç sorum olacak.. Telkinler( (ego,suçluluk) 2 haftadır dinliyorum. 2 hafta öncesine göre daha iyi hissediyorum ama bunun artı ve eksileri karışmaya başladı . 2 hafta boyunca dik yürüyorum, önemli kararlar almaya başladım , biraz iyi hissetme, başladım , aşırı kitap okumaya başladım (bu belirlediğim hedeflerden bir tanesiydi ) , bunun gibi bir çok olumlu gelişmeler var ama 2 haftadır çok fazla acıkmaya başladım , sosyal fobi , insanlarla iletişim sorunları , sesimdeki titreme ,tanımlayamadığım rüyalar , acabalar , olduğum yerde sayıyorum gibi hissediyorum .. 1 iyi 1 kötüyüm arkadaşlar .. Biraz araştırdım bunun nedenlerini; bilinçaltındaki duygular açığa çıkıyor, dalgalanma dönemi bunların farkındayım .. Merak ettiğim konu şu : Bu gelgitler , 2 hafta boyunca dinlediğim telkinlere göre normal mi ve dalganlanma sürecine gidiyorsam bu kadar erken olması normal mi .. Ve yeni bir telkin eklemek istiyorum ego ve sucluluk telkinleri listeme , bu aşamada eklemelimiyim yoksa bir süre daha bu telkinlere devam etmelimiyim .. Son bir soru daha ben insanlarla iletişim kurmak istiyorum , bunun için hangi telkini listeme eklemeliyim, sosyallik arttırıcı mı , sosyal fobi mi karar veremedim ..
Mp3 çalar ekolayzırları gibi oldum arkadaşlar
(iletişim esnasında kendimi ifade edebiliyorum ama konuşurken tökezliyorum , sesim az çıkıyor , "efendim ? anlamadım ? " diyeni boğazlamak istiyorum , bire bir ilişkilerimde uzun uzun konuşabildiğim oluyor bazen , ama bir topluluk içinde konuşma falan zor oluyor, göz temaslarım yok , başım önde yürüyorum hep, insanlar bana bakıyormuş gibi geliyor,paranoya yapıyormuşum gibi geliyor, bunları belirtmek bile sinirimi bozuyor )
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..Yorumlarınız benim için önemli.. Şimdiden teşekkür ederim ..