![]() |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Geleceğe umutla bakıyorum.Güzel günlerin beni beklediğini hissediyorum.Her duruma daha hazır hissediyorum. Daha önce hiç olmadığım kadar kendime güvendiğimi fark ettim.Benim için çok önemli iki telkini sipariş etmiştim. Onların etkilerini fark ettiğimde paylaşacağım. |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Bugun uzun zamandir dinlemedigim ``Koruma Kalkani`` telkinini dinlemeye basladim, ilk etki fazla konusmuyorum ve olumsuz konusma vb. oldugunda buna sahit olursam o ortamdan kactigimi farkettim, tuhaf bir duyguydu:) Sanirim ara ara dinlemem gerekiyor ve devam ediyorum bakalim....y789 |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Uzun bir aradan sonra dun ``sucluluk duygusu`` telkinin tum gece uyurken dinledim ama acayip ruyalar gordum:( Korkunctu... Sanirim herhangibir telkini dinlemeye ara da verseniz ara verip tekrar dinlediginizde etkilerini yine ilk zaman ki gibi hissedebiliyorsunuz, cunku ayni durumu telkinleri dinlemeye ilk basladigim zamanda da yasamistim....idea3 |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Teklinler sonrası bendeki tek değişiklik Telkini doğru yapmadığımından haberdar olmak oldu. yeteri kadar etkisini görmedim de ondan :D Demek ki biraz daha dikkatli incelemeliyim dökümanları. |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Alıntı:
|
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Hani bi fıkra var ya, Karısı N. hocaya "sabah saat 7-de kaldır beni" demiş, hoca da "tamam, sen saat 6.30- da beni kaldır ki ben de saat 7-de kaldırayım seni" diye cevap vermiş. Şimdi birisi önce benim nerede neyi yanlış yaptığımı söylesin ki ben de burda size yazayım "meğer filan yerde yanlış yapıyormuşum" diye sevincli Yapıyorum da , sadece etkisini göremiyorum. Bir ara iyice zaman ayırıp dökümanlardan okumalıyım, bakalım nerde yanlış yapıyoruz. Ama ilginiz için teşekkürler y789 |
** Telkin dinlemeye ne zaman basladiniz? ** Gunde kac saat dinliyorsunuz? ** Telkin harici olumlama, meditasyon , eft , nlp ...vb uygulamalardan faydalaniyor musunuz? 25889 |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? Uzun bir aradan sonra dun ``sucluluk duygusu`` telkinin tum gece uyurken dinledim ama acayip ruyalar gordum:( Korkunctu... canım,kendine ametist taşı al,hem negatif enerjileri çeker hem de uyumadan önce yastığının altına koy ki kötü rüyalar görmeni engellesin:) |
günde 5-10 dakika olabilir. yok faydalanmıyorum sevincli |
Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? bende şunu farkettim arkadaşlar.kararında dinlemek gerekiyor. bende 2 yıl önce indirdim telkinleri vedönem dönem dinliyorum. ama özellikle ego güven güçlendiriciyi çok fazla dinlediğimde kendimi tanıyamıyorum.bayağı egosu şişik bir insan gibi davrandığımı farkettim.birkaç tartışma yaşadıktan sonra bunu farkettim. yani özellikle egoyu çok fazla dinlenmemesi gerektiğini düşünüyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 PM. |