Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/620403-telkinler-sonrasi-sizdeki-tum-degisimler.html)

kontes su 09-01-2012 03:54 PM

Cevap: Telkinler sonrasi Sizdeki Tum Degisimler?

bende çekirdek inanç çalışması yapalı 4 gün oldu cdleri dinliyorum şu ana kadar terleme, baş ağrısı ve duygusallık mevcut,dokunulsa ağlayacak haldeyim,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bunalım bir vaziyetteyim. umarım geçecek bunlarda iç sıkıntısı,huzursuzluk durumu mevcut,birde ilginç bir durum var nedeni bilinemeyen bir karın şişliği problemim vardı, 4 gündür cd leri dinliyorum ve karnın 4 gündür şişiyor özellikle amazon kadın ve kadınla ilgili diğer telkinlerde şişmeye başladığını hissettim.

maxhealth 09-01-2012 04:05 PM

Alıntı:

melekcanan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816032)
bende şunu farkettim arkadaşlar.kararında dinlemek gerekiyor. bende 2 yıl önce indirdim telkinleri vedönem dönem dinliyorum. ama özellikle ego güven güçlendiriciyi çok fazla dinlediğimde kendimi tanıyamıyorum.bayağı egosu şişik bir insan gibi davrandığımı farkettim.birkaç tartışma yaşadıktan sonra bunu farkettim. yani özellikle egoyu çok fazla dinlenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Sitede ki ego güven kişiyi psikoljik olarak daha sağlam yapmaya yönelik bir çalışmadır.Negatif anlamda ego değildir.Tartışmalarınıza ise neden olan kendinizin haksızlığa yada saygısızlığa uğradığınızı düşünmüş olmanız ve kendinizi savun için yapmış olduğunuz davranışlarınızdır diye düşünüyorum.Ego güven kendine güvenle birlikte dinlenirse daha güvenli oluyorsevincli

azraist_24 09-01-2012 05:20 PM

Alıntı:

kontes su Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816037)
bende çekirdek inanç çalışması yapalı 4 gün oldu cdleri dinliyorum şu ana kadar terleme, baş ağrısı ve duygusallık mevcut,dokunulsa ağlayacak haldeyim,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bunalım bir vaziyetteyim. umarım geçecek bunlarda iç sıkıntısı,huzursuzluk durumu mevcut,birde ilginç bir durum var nedeni bilinemeyen bir karın şişliği problemim vardı, 4 gündür cd leri dinliyorum ve karnın 4 gündür şişiyor özellikle amazon kadın ve kadınla ilgili diğer telkinlerde şişmeye başladığını hissettim.

Sevgili Kontes su,

Bu degisimler olmasi gereken degisimler, bilncaltinin vermis oldugu tepkilerdir ve olmazsa faydasini goremeyebilirsin, yani karinda sislik, susama, terleme, mide bulantisi, nadir de olsa bas donmeleri her telkinde cogu zaman olmasi gereken etkilerdir cunku, bilincaltin bir sekilde tepki gostermesi guzel bir gelismedir....

Bence sevinmelisin ve hicbiri kalici degil gecici olan etkilerdir, endiselenmene gerek yok canim, rahat ol...partysmiley

Telkinler bunalima sokmaz sadece su an icinde bulundugun durumu sadece kendi icine yonelmen olarak dusun girlhaha

hersey tam olmasi gerektigi gibi canim,

Mutlu dinlemeler....

azraist_24 09-01-2012 07:03 PM

Alıntı:

SEEMANN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815949)
Dinlemiyorum. Kendim yapmıyorum.
günde 5-10 dakika olabilir.
yok faydalanmıyorum sevincli

Birsey yapmadigin icin o halde ortada yanlis yaptigin birsey de yok degil mikhkh56?

azraist_24 10-01-2012 08:39 AM

Dun``Sosyallik Arttirici`` telkini uzun zamandan sonra tekrar ekledim.

Sabah ise geldigimde herkes sanki bana ``Guanydin`` demek icin siraya girmisti, cok mutlu oldum , tuhafti:)))

Ama dinlemeye devam edecegim ve etkilerini paylasiyor olacagim...

Mutlu Kalinthumbsanim

kontes su 10-01-2012 11:25 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816049)
Sevgili Kontes su,

Bu degisimler olmasi gereken degisimler, bilncaltinin vermis oldugu tepkilerdir ve olmazsa faydasini goremeyebilirsin, yani karinda sislik, susama, terleme, mide bulantisi, nadir de olsa bas donmeleri her telkinde cogu zaman olmasi gereken etkilerdir cunku, bilincaltin bir sekilde tepki gostermesi guzel bir gelismedir....

Bence sevinmelisin ve hicbiri kalici degil gecici olan etkilerdir, endiselenmene gerek yok canim, rahat ol...partysmiley

Telkinler bunalima sokmaz sadece su an icinde bulundugun durumu sadece kendi icine yonelmen olarak dusun girlhaha

hersey tam olmasi gerektigi gibi canim,

Mutlu dinlemeler....

sevgili azraist yorumun içimi rahatlattı çok teşekkür ederim. bugün daha iyiyim sıkıntı hali var ama küçük mutlulukta var birde bugün 101 olumlama maddesini okudum bir yerden bulmuştum oda iyi geldi sanırım.sıkıntım tam geçmesede daha rahatım.gelişmelere açığım kendimi seviyorum ve herşey güzel gidiyor buda olumlamam olsun :)

azraist_24 11-01-2012 08:42 AM

Bugun sanirim biraz durgunluk var uzerimde, sebebini bilmiyorum... ağla2

Biraz dusunce olarak daginik haldeyim, umarim gun icerisinde duzelirim....

kontes su 11-01-2012 09:26 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816321)
Bugun sanirim biraz durgunluk var uzerimde, sebebini bilmiyorum... ağla2

Biraz dusunce olarak daginik haldeyim, umarim gun icerisinde duzelirim....

ben bugün her zamankinden daha iyi ve neşeliyim. ben durgunluktan uzak sevinç ve mutluluk ile doluyum.hayat bana bügün herzmankinden daha çok huzur ve canlılık sunuyor ve bunun için şükrediyorum. azraistcim bu olumlama senin için gelsin bugün. daha iyi hissedeceksin. birşey taktın kesin.bunu sor kendine nedeni bul ve çıkar içinden.

azraist_24 11-01-2012 12:59 PM

Alıntı:

kontes su Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816323)
ben bugün her zamankinden daha iyi ve neşeliyim. ben durgunluktan uzak sevinç ve mutluluk ile doluyum.hayat bana bügün herzmankinden daha çok huzur ve canlılık sunuyor ve bunun için şükrediyorum. azraistcim bu olumlama senin için gelsin bugün. daha iyi hissedeceksin. birşey taktın kesin.bunu sor kendine nedeni bul ve çıkar içinden.

Evet sanirim taktim ve ne oldugunu da buldum:))

Cook tesekkur ederim guzel yureginle guzel olumlaman iciny789
Iyi ki varsin..

kontes su 11-01-2012 02:48 PM

rica ederim sende iyiki varsın. ben sabahtan beri iyiydim öğlen bir huzursuzluk çöktü son biten ilişkim geldi aklıma 2 hafta önce bitti ve sürekli kafamda sorular dönüyor ararmıki, dönermiki,neden böyle oldu,birden bunaldım ağlamaklı hale geldim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 PM.