Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz

Uyarılar

Dik Yürüme Anketi

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz Dik Yürüme Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz nerededir kimdir Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hipnoz Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Yürüyüşünüzde Bir Değişme Var mı?
Önceden kambur yürüyordum şimdi dik yürüyorum 95 20.26%
Hafifde olsa egik yürürdüm şimdi dik yürüyorum 188 40.09%
Önceden eğik yürümezdim ancak şu anki halimden daha memnunum 100 21.32%
Yürümemde bir değişim olmadı 86 18.34%
Katılımcı sayısı: 469. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Dik Yürüme Anketi

Like Tree1Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2009, 10:39 AM   #71 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Dik Yürüme Anketi

Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu durumun aşılabileceğini biliyorum.Yeni sen ile yeni ben ile olabileceğimizi biliyorum..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2009, 02:07 PM   #72 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

şöyleki bendeki ağrı değişimden sonra başladı.yeni şeklime uyum sağlamak için.umarım istedğim değişim gerçekleşir.
aradığın şeyleri bulana kadar aramaktan vazgeçmemen dileğiyle..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2009, 02:15 PM   #73 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:
gelenbeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar..
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder...
bence çok haklısınız... kimse sesini çıkarmıyor bu da bizim ne kadar asosyal bir toplum olduğumuzu gösteriyor.. sanal alemde bile..
başkaları yüzünden kendinden vazgeçen bir toplumuz .başkaları yüzünden egomuz kırılıp bu hali alıyorsak yine bizi başka baskaları motive edebilir.
kimse durup dururken kendi motivesini kırıp egosuna ,kendine güvenine zarar vermemiştir.egomuzu korumak için anlatmıyor onu mendiller içinde saklıyoruz.tekrar zarar görmesin diye.
ama bu plotformda zarar görmeyeceğimizi düşünürsek paylaşımlarımız artacaktır.yani sorun asosyal olmak değil sadece bir savunma mekanizmasını kıramamak.
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2009, 09:14 PM   #74 (permalink)

Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
makarnasos is an unknown quantity at this point

evet,çok ilginçtir telkinleri dinlemeye başlamamın 2.günü baş ve boyun bölgemde ağrı oldu.hatta sırtımda.sanırım 3.yada 4.günü (hatta şu an bile) evde aynanın önünden geçerken hemen dik durup duırmadığıma bakar oldum.konuşmam da eskisine göre daha akıcı hale geldi.bugün bir görüşmedeydim ve konuşurken kurduğum cümlelere görüşme esnasında hayret ettim.(bir yandan aklımdan vay be! ne konuşuyorum diye geçiyor,bir yandan da konuşmaya devam ediyorum....) ve ben sadece erken uyanma ile depresyan geride kaldı cd lerini 1hft 1 er saat dinledim o kadar.
makarnasos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2009, 12:54 PM   #75 (permalink)

Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
purplepuppet is an unknown quantity at this point

Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :D
purplepuppet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 01:10 PM   #76 (permalink)
gnr
Üsteğmen

gnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnr will become famous soon enoughgnr will become famous soon enough
Thumbs up Cevap: Dik Yürüme Anketi

herkese selam
Dik yürümek tabi çok etkileyici bi sonuç..
bunun yanında bide ben insanların yüzüne rahatlıkla bakamazdımm ama şimdi gayet normal şekilde dewam ediyorum
benden de tavsiye hakkateen işe yarıyo
ilk görenler müzik dinlyerek olurmuymuş deselerde ben denedim ve olduuu........
Bunu Başarabilmenin en önemli yolu inanmaktır.İNanmadan yapılamaz..
gnr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2010, 02:49 PM   #77 (permalink)

Tesekkür: 9
12 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzuriklimi is an unknown quantity at this point

selamm..bende oyumu kullandım...herşey hızlı bir şekilde çok güzel degişiyor...iyiki bulmuşum bu siteyi...Ama bulmadan önceki gece dua etmiştim RABBİME bi ışık göster,kapı aç diye...o kapı neden burası olmasın...
huzuriklimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2010, 01:22 PM   #78 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
Redemption is an unknown quantity at this point

Dinlemeye başlayalı daha iki gün oldu
ikinci günde kendimi "torpaaak!! torpaaak!!
senin sözlerin bana kayferengi geliyor"edasında
yürürken buluyorum.Resmen dötüm kalktı:)))
Redemption isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2010, 12:17 PM   #79 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
HATA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok sevindim sizin adınıza...
Ayrica çokda güzel ifade etmişssiniz.
Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar..
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder...
Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Biz teşekkür ederiz
İfade etme yeteneğimizi nasıl geliştirebiliriz

Ayrıca bende dik yürümeye başladım.
HATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2010, 12:54 AM   #80 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough

Ben daha önce konu ile ilgili görüşlerimi telkinle boy uzatma kısmında dile getirmiştim ama hazır burada konu açılmışken detaylı açıklayabilirim...

Ben özellikle gençliğimde çok dik yürürdüm. Ancak daha sonra yaşadığım ruhsal sıkıntılardan ve umutsuzluklardan dolayı neredeyse hayatımdan bezmiş ve kamburu çıkmış vaziyette yürümeye başlamıştım.... Telkinlerle ilk haziran ayında tanıştım ve telkinleri dinlemeye başladıkça o eski 18-20'li yaşlardaki dimdik yürüyen genç kız geri geldi... Bunu ben değil arkadaşlarım farketti ilk. Çok iyi göründüğümden her ne yapıyorsam bana çok iyi geldiğinden bahsetmeye başladılar... Sonra ben yürüyüşümdeki dikleşmeyi farkettim. Öyle ki yürüyüşümün ve duruşumun dikleşmesi sayesinde hem boyum daha önce göründüğünden uzun, hem de kilom daha zayıf görünmeye başladı....Bu olay beni çok mutlu ediyor tabiki.

Bu arada ekleme yapmadan duramadım... Benim dinlediğim telkinler ego, suçluluk, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, kilo kontrolü... Yani boyuzatma ile ilgili bir telkin dinlemedim şimdiye kadar...

Alıntı:
purplepuppet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :D
Ben de telkinleri dinlemeye başlamadan önce işyerimde koltukta adeta bir un çuvalı gibi yığın halinde oturuyordum... Şimdi oturuşum da dikleşti..

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Suçluluk telkininin dik yürümeye katkısı oluyor.Burada ankete oy verenlerde o scripti dinleyenler.
Ayrica beden dili için bir telkin var.O kişiye özel telkinlerden.

Özetle siz suçluluk topluluk karsisinda konusma kendine güven gibi telkinleri dinleyiniz dik durma konusunda gelişme kat edeceksiniz.
Bence suçluluk duygusu telkini bilinçaltımızda birikmiş suçluluk duygularından bizi arındırdığı için taşıdığımız yükümüz azalıyor ve biz dik durmaya başlıyoruz... Ama bu telkinin yanında kendine güven, koruma kalkanı ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinleri de dinlendiği takdirde, çevreye ve onların bizim hakkımızdaki olumsuz düşüncelerine karşı eskisi kadar duyarlı olmadığımız için daha etkili oluyor...

Alıntı:
PEMBE YETİŞEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar telkinlerden sonra . gözlerimde canlılık ,duruşta kendinden eminlik,yürüyüşte dik yürümek bi okadarda esneklik.aynı anda sevcenlik,yüzümde hafif bi gülümseme. sanki 15 yaş gençleşmiş hissediyorum.iyiki varız tşkler
Hemen hemen aynı etkiler bende de var Pembe Yetişen... Yüzümde sürekli bir gülümseme ve sürekli olumluluk hali ile dolaşmaya başladım ben de ortalıklarda ... Ve insanlar sıcak kanlı ve pozitif bir insan olmamdan bahsediyorlar...Ve kendimi son derece canlı ve huzurlu hissediyorum....İyi ki bu deneyimi yaşıyoruz... Teşekkürler...

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks