Ben daha önce konu ile ilgili görüşlerimi telkinle boy uzatma kısmında dile getirmiştim ama hazır burada konu açılmışken detaylı açıklayabilirim...
Ben özellikle gençliğimde çok dik yürürdüm. Ancak daha sonra yaşadığım ruhsal sıkıntılardan ve umutsuzluklardan dolayı neredeyse hayatımdan bezmiş ve kamburu çıkmış vaziyette yürümeye başlamıştım.... Telkinlerle ilk haziran ayında tanıştım ve telkinleri dinlemeye başladıkça o eski 18-20'li yaşlardaki dimdik yürüyen genç kız geri geldi... Bunu ben değil arkadaşlarım farketti ilk. Çok iyi göründüğümden her ne yapıyorsam bana çok iyi geldiğinden bahsetmeye başladılar... Sonra ben yürüyüşümdeki dikleşmeyi farkettim. Öyle ki yürüyüşümün ve duruşumun dikleşmesi sayesinde hem boyum daha önce göründüğünden uzun, hem de kilom daha zayıf görünmeye başladı....Bu olay beni çok mutlu ediyor tabiki.
Bu arada ekleme yapmadan duramadım... Benim dinlediğim telkinler ego, suçluluk, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, kilo kontrolü... Yani boyuzatma ile ilgili bir telkin dinlemedim şimdiye kadar...
Alıntı:
purplepuppet Nickli Üyeden Alıntı
Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :D |
Ben de telkinleri dinlemeye başlamadan önce işyerimde koltukta adeta bir un çuvalı gibi yığın halinde oturuyordum... Şimdi oturuşum da dikleşti..
Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Suçluluk telkininin dik yürümeye katkısı oluyor.Burada ankete oy verenlerde o scripti dinleyenler.
Ayrica beden dili için bir telkin var.O kişiye özel telkinlerden.
Özetle siz suçluluk topluluk karsisinda konusma kendine güven gibi telkinleri dinleyiniz dik durma konusunda gelişme kat edeceksiniz. |
Bence suçluluk duygusu telkini bilinçaltımızda birikmiş suçluluk duygularından bizi arındırdığı için taşıdığımız yükümüz azalıyor ve biz dik durmaya başlıyoruz... Ama bu telkinin yanında kendine güven, koruma kalkanı ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinleri de dinlendiği takdirde, çevreye ve onların bizim hakkımızdaki olumsuz düşüncelerine karşı eskisi kadar duyarlı olmadığımız için daha etkili oluyor...
Alıntı:
PEMBE YETİŞEN Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar telkinlerden sonra . gözlerimde canlılık , duruşta kendinden eminlik, yürüyüşte dik yürümek bi okadarda esneklik.aynı anda sevcenlik, yüzümde hafif bi gülümseme. sanki 15 yaş gençleşmiş hissediyorum.iyiki varız tşkler |
Hemen hemen aynı etkiler bende de var Pembe Yetişen... Yüzümde sürekli bir gülümseme ve sürekli olumluluk hali ile dolaşmaya başladım ben de ortalıklarda ... Ve insanlar sıcak kanlı ve pozitif bir insan olmamdan bahsediyorlar...Ve kendimi son derece canlı ve huzurlu hissediyorum....İyi ki bu deneyimi yaşıyoruz... Teşekkürler...