Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/)
-   -   Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/372467-muzik-dinlerken-telkinleri-duymak-mumkun-mu-cunku-ben-duydum.html)

çok_mutlu:) 10-12-2009 12:14 AM

Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!!

klasik müzikte ve neyde sesler duyuluyor ama o kadar ilginç birşey değil hani soylendiği gibi ürkütücü birşeyde soylenmiyor ben hatta oyle 1-2 cümlede değil bazılarında daha fazla duyuyorum başta bende korktum ama ses duymayı büyük bir heyecanla beklediğim için sevindim ama emin olun oyle korkulacak sizi kotü etkileyecek şeyler soylenmiyor zaten telkin içerikleride sitede mevcut bakabilirsiniz ben inanılmaz zevk alıyorum ozellikle uyurken süper oluyor ama favorim mutluluk doğa telkini süper birşey onda bende hiç ses duymadım ama ilginç olan ben doğa su telkinlerindede hiç ses duymuyorum ney ve klasik müzikte daha baskın geliyor:)bu arada telkinleri seslendiren kim ben bilmiyorum ama inanılmaz güzel ve enerjik bir sese sahip:)

mellek2 10-12-2009 11:18 AM

aaa bizniye duymuyoruz sonuna kadar açtım sisinide halbuki

çok_mutlu:) 10-12-2009 11:25 AM

o sürekli dinlemekle olan birşey yoğunlaşmak gerek birde çokta önemli değil duymak önemli olan rahatlamak:)

spestnaz 10-12-2009 12:09 PM

sesleri ilk duyanlar kendinde ya bir gariplik, yada süperlik arıyorlar blissy music45 sizleri seviyorumm t678

SeLeNaS 24-01-2010 04:48 PM

Ya bende duyuyorum ama gece odamda tek başıma yatağıma uzanıp gözlerim kapalı dinlemeyi planlamıştım ,korkudan gözlerimi kapayamadım :D

nebibe 04-03-2010 12:35 AM

iki gündür ego güçlendirici dinliyorum ve bahsettiğiniz sesleri bende duydum. gece 12den sonra dinlediğim için beni biraz korkuttu doğrusu...

cymbella 08-03-2010 01:19 AM

ewet arkadaşlar ben de su sesinde duyuyorum ara ara analşılmıyor ama sanki bağıra çağıra bişeyler anlatmak isteyen bi adam sesi gelio

Houner 08-03-2010 10:37 PM

duydum duydummm biri bana bağırıyor...!!

melis_88 03-04-2010 02:40 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471020)
Ney versiyonunda da çok ses geliyor. Korktum dinlerken. Değişik sesler geliyor. İkili gibi.

bende aynı şeyi yaşadım neyde duydum ve kortum :S aynen bende ikili gibi seler geldiğini duydum neyin o en sessiz yerinde :D

nergiz74 04-04-2010 09:45 AM

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum.ben müzigin sesini duyuyorum sadece bendemi sorun yardımcı olursanız mennun olurumm çokmu dinlemek gerekiyor acabagaa.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM.