![]() |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! arkadaslar ego guven guclendırıcı ney versıyonunda gayet net bı sekılde duyuluyor:))kesınlıkle bu versıyonu dınlemenızı tavsıye ederım. |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! bende ilkbaşlarda;bu telkin olayı ne olaki;hani geri planda söylenen telkınler;ben ses falan duymuyorum gıbı şüphelerım karşısında :)sesi yükselterek;arka plandaki sesleri duymuştum..çok derinden geliyordu sanki sesler |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! ikili ses duyanlar, seslerden biri kısa mutluluk telkini. "mutlusun, iyisin, daha mutlu oluyorsun, daha iyi hissediyorsun" gibi... tüm telkinlerde telkin boyunca tekrar ediyor... |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! ben niye bişler duymuyorum yaaa :( |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! Alıntı:
aynı hıs bendede oluyoo hep olmak ıstedıgım mutlu yerlerde mutlu ınsanların yanındaymısım gıbııı vede muzık fon seslerını duyuyorummmm bırı baya uuuzun konusuyoooo deliriyorum galıbaaa...her gecen gun dahada fazla duyuyorummmy789 |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! bende duyuyorum biri bana mutlu ol diye bağırıyor daha önce kimse bana mutlu ol diye bağırmamıştı :) |
Gerçek hayattaki kadaar etkili olmaz ama bu da işe yarar khkh56 khkh56 |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! Merhaba, bende müziklerin arkasında bağıra bağıra birşeyler okuyan bir erkeğin sesini duyuyorum.Bunda bir problem olduğunu da düşünmüyorum.Korkulacak bir şey yok.Sonuçta müziğin arka planında belli cümleleri söyleyen bir kişi olduğunu biliyoruz zaten. O yüzden endişe etme, kafayı sıyırmadın.Genelde müziğin sesini açınca da duyuluyor.Hatta ben bazı kelimeleri olduğu gibi duyuyorum.Sevgiler. |
Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! Ben de duyuyorum ama çok anlaşılır değil şimdilik. |
Sevgilerimle. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |