Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/)
-   -   Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/372467-muzik-dinlerken-telkinleri-duymak-mumkun-mu-cunku-ben-duydum.html)

mknc 05-05-2010 12:25 PM

Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!!

arkadaslar ego guven guclendırıcı ney versıyonunda gayet net bı sekılde duyuluyor:))kesınlıkle bu versıyonu dınlemenızı tavsıye ederım.

Ben_Sen_ve_Gofi 05-05-2010 01:05 PM

bende ilkbaşlarda;bu telkin olayı ne olaki;hani geri planda söylenen telkınler;ben ses falan duymuyorum gıbı şüphelerım karşısında :)sesi yükselterek;arka plandaki sesleri duymuştum..çok derinden geliyordu sanki sesler

provakatör mistik 05-05-2010 03:52 PM

ikili ses duyanlar, seslerden biri kısa mutluluk telkini. "mutlusun, iyisin, daha mutlu oluyorsun, daha iyi hissediyorsun" gibi... tüm telkinlerde telkin boyunca tekrar ediyor...

eylül441 13-05-2010 02:24 PM

ben niye bişler duymuyorum yaaa :(

yelda_k 13-05-2010 02:47 PM

Alıntı:

d1dem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573276)
Ego güçlendirici doğa ...Bu telkini 12den sonra dinliyorum ve sanki bi şelanin başında ..Bazen deniz kenarında...Bazende yağmur altındaymışım gibi hissediyorum ve bu sesleri bende duydum..Sanki uzakta insanlar birbirleriyle bişeyler konusuyolar Yada birine sesleniyolar gibi....

Doğrumu bu yoksa enterasan Bişeymi ???4897

aynı hıs bendede oluyoo hep olmak ıstedıgım mutlu yerlerde mutlu ınsanların yanındaymısım gıbııı vede muzık fon seslerını duyuyorummmm bırı baya uuuzun konusuyoooo deliriyorum galıbaaa...her gecen gun dahada fazla duyuyorummmy789

smoth17 06-10-2010 08:42 PM

bende duyuyorum biri bana mutlu ol diye bağırıyor daha önce kimse bana mutlu ol diye bağırmamıştı :)

maviinci 06-10-2010 08:47 PM

Alıntı:

smoth17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772227)
bende duyuyorum biri bana mutlu ol diye bağırıyor daha önce kimse bana mutlu ol diye bağırmamıştı :)

MUTLU OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL blissy khkh56 8977 guitar krzm67 derty gulensmiley cilgin897

Gerçek hayattaki kadaar etkili olmaz ama bu da işe yarar khkh56 khkh56

filizt06 13-10-2010 09:52 AM

Merhaba, bende müziklerin arkasında bağıra bağıra birşeyler okuyan bir erkeğin sesini duyuyorum.Bunda bir problem olduğunu da düşünmüyorum.Korkulacak bir şey yok.Sonuçta müziğin arka planında belli cümleleri söyleyen bir kişi olduğunu biliyoruz zaten. O yüzden endişe etme, kafayı sıyırmadın.Genelde müziğin sesini açınca da duyuluyor.Hatta ben bazı kelimeleri olduğu gibi duyuyorum.Sevgiler.

şeniz 02-11-2010 12:56 AM

Ben de duyuyorum ama çok anlaşılır değil şimdilik.

Işıldayan Safir 02-11-2010 11:19 AM

Alıntı:

şeniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776807)
Ben de duyuyorum ama çok anlaşılır değil şimdilik.

Sesleri duymaya çalışmayın. Bunun için ses seviyesini biraz alçaltabilirsiniz. Telkinlerin özelliği kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap etmesidir.

Sevgilerimle. girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM.